Nu får det räcka

Näe. Jag ska lägga ner bloggen ett tag... Nu är det fokus på mig själv. Hörs. Sköt om dig.

yikes..

Gomorron!

Steg just precis upp. En tung uppstigning var det må jag säga.. katten har varit på myshumör nästan hela morgonen, kanske från fyra har hon hållt på gosa och trycka ansiktet mot mitt ansikte.  Höll på bli galen. Inatt funderar jag på att stänga ute henne men då finns ju risken att hon står och jamar utanför min dörr istället eftersom hon sover hela nätterna med mig.. Nåväl, Onsdag idag! Halva veckan har snart gått! Känns skönt! Idag funderar jag faktiskt på om jag kanske ska gå på stan efter jobbet? Försöka handla lite julklappar iaf?

Trött var man då

Joo.. trött är jag, efter 4 timmars träning! Fast basketträningen var nog hårdast, eller där tog jag i mest iaf. Har liet ont i benhinnorna nu dock, arcusgräs och basketplan är nog inte så bra kombination, jag lär mig aldrig...

Min stukade handled känns lika dåligt som igår efter och under matchen. Näe. Nu måste jag hoppa i duschen och sen är det lite snack och sen sova kanske. Upp å jobba imorrn!

Pizzz


Just what you were

Jaaaa, käkade just med far. Igår blev det väldigt mysigt. En vän man delar situationen med, massa julfika, en film man blir glad av, lite deppmusik och ja, exakt vad jag behövde igår.. fast idag är det inte så mycket bättre faktiskt. Men på jobbet hinner man inte tänka och nu har jag två träningar ikväll så jag håller mig sysselsatt precis enligt planen..

Nåväl.. nöter lite den här gamla låten. Perfekt tillfälle kan man ju tro.

Känns "laaaagom"

Känns faktiskt rätt kefft att du gör så och du vet visst vad jag pratar om.

Då vet du!

Saknar några personer i stockholmsområdet!

tungt men det går

Hej.. kom just ut ur duschen, varit o lirat match på björx. Vi skulle ha vunnit om det inte varit för de individuella misstagen vi gjorde.. är påååå jättedåligt humör och har ingen heller riktigt o prata med som förstår mig så det känns tungt. Jag är sån dålig förlorade också och ja, näe, ids inte förklara.

Idag får vi se vad som händer, hade behövt åka till biltema o köpa ilte olika kablar men har ingen ork! Sen ikväll hade jag velat se film så vi får se. Man är ju helt slut efter match.

Nåväl, life goes on.. hopefully

Glögg och pepparkakshus

Gomorron!

Uppe tidigt idag eftersom vi har en systerson som springer runt i huset. Jag som tänkte sova ut idag när jag inte jobbar men inte det, och imorgon är det match och samling kvart över tio så inte blri det o sova då heller. Jag och johnblund är inte meant to be helt enkelt.

Igår var jag med Linnéa, jag for dit en stund, sen for vi till Pedram och kollade in hans nya lägenhet, vi köpte inflyttningspresent också, glass! Det är ett bra kap han gjort!

Sen var det hem igen till idol, robin åkte ut, kevin och alice i final, helt okej, men kevin kommer ju vinna så det smäller så!

Sen blev det glöggdax, men jag körde ju bil och det enda linnea hade var 20 % så jag fick skippa och Linnea drack glas efter glas haha,  så kom vi på att baka ett pepparkakshus, och jobb var det och en jättebra grej o göra, trots att så fort vi stoppade kristyr så satt vi knäpptysta pga koncentrationen haha. . sen efter taket så kom sockret och klistrert, Shit alltså vilket jobb, jag tror vi gjorde nytt klister tre ggr va? Men till slut blev det bra, jag har till och med bilder som ni kan få se!



Nu e det snart dags för fotbollsträning på arcus, shit vad kul va?


She holds a key...

tight in her hand... mm mmm! Gavin degraaw is the shiet!

Kom hem för inte så längesen, har jobbat hela dagen och sen efter jobbet var jag och carro och solade. Vi är ju fräschingar nu.

Gud, inte på skrivhumör hejhej


Första dagen på jobbet

Sååådärja

Kom hem för inte så längesen, har varit o spelat match ikväll, det gick kasst.. inga kommentarer.

Annars då, halv nio imorse var jag på jobbet (Kronofogden). Jag fick veta lite vad jag skulle pyssla med och lön och allt sånt där bra o veta första dagen. Sen var det bara o sätta igång o jobba, och jag måste säga att tiden gick alldeles för fort!! Men det är väl bra!

Imorgon är det halv åtta jag tänkte börja, har flex tid så kan välja själv lite. och klockan 12 är det innebandy i polishallen därnere som vi hyrt, så dom som vill får spela! Hur bra som helst. Mitt på dagen en energikick!

Nu är det annaaat. Hej

RSS 2.0