Nu är jag på braa humör

Heeej.

Blev inge film hos anne. Satt mestadels på msn och pratade i telefon faktiskt ikväll. somnade till en stund också.


Nu ska jag sova, första dagen på jobbet imorgon!! Wish me luck!!!

Blev lite grejjer

Hoho!

Kom just hem, for med malin på skyltsöndag! det var oväder men ändå myyyckey mysigt! Vi tog en sallad på dagobert, pratade och ja hade det trevligt.. skrattade nog mestadels! Sen efteråt (Malin nu avslöjar jag oss), så kom vi OBSERVERA VI på en idé att åka o sladda på coop, men näe där var det för mkt bilar, så då åkte vi till barnens hus, och jaaa. det var två bilar för mycket där så det gick inte heller ;) Så det blev inget! Men vi tänkte ta en sladddejt här dom närmsta dagarna, hahah visst?

Ikväll ska jag nog och se film med annelajnen, gäller o sysselsätta sig nu.. tung period nu huja! Sen imorgon börjar ju arbetslivet haha! SKÖÖÖNT!! Få lite pengar!

laters!

Gårdagen

Hoho...

Igår var det fullt upp! Så hann inte riktigt med med o skriva ett inlägg... =)

På morgonen bar det av till storheden.. köpte billig kattsand eftersom det var kattens dag på djurmagasinet.. man fick ett per hushåll men jag och pappa köpte varsin och låtsades som att vi inte kände varann så hah åt dom!

Sen drog jag direkt på sundis o dömde en match, och sen bar det av till carro där det var festfix och middag.. lina kom senare och så satt vi där ett tag och sen gick vi till andra sidan domkyrkan och där bodde emma och där vare några tjejer också! Sen efter några timmar var den lilla lägenheten full i folk och det var hur treeevligt som helt, linnea hade systemkamera så jag får hoppas att hon lägger upp bilderna sen på facebook kanske?

Sen hade vi fått höra att anna lindgren skulle ut så vi slog en pling till henne, så bar det av till invit o träffa henne och härjal ite där, där blev ajg av med min lilla väska som jag inte har någon aning om vart den är.. Men som tur hade jag bara visakortet där och läppglans typ! Så det var inte så farligt.. och SEN for vi till olivers!! haha. Första gången jag var där och jag vart faktiskt positivt överasskad! Fast ganska mycket gammalt folk men det fanns ju absolut folk man kände igen iaf! Vi var ju såpass stort gäng så det blev kul ändå!

Nåväl. Nu ska jag hoppa in i duschen.. kanske tar en sväng till stan och julskyltningen??

piz

Kvällens planer

Ikväll så ska jag iväg till carro, vi ska till teaterbaren ett gäng och kolla på när carros kompis sjunger! Sen vid 01 ska jag hämta far och mor i boden på westernfarm. :)  Blir nog roligt. Behöver komma ut lite.

Nu sitter jag med färg i håret... håller på färga min underbart fina utväxt. Ska nog sitta med färgen ett tag så det inte blir guuult. Men har ju mitt dunderbalsam ifall det händer.


FICK JOBBET!!!

Hej!!

Jag fick jobbet på kronofogden!! Yieees!!! Ett 7-4 jobb måndag till fredag!! Grymt!

Bra med cash och bra tider och tid för både match och träning! Planerna ser ut att förverkligas i augusti! Hoppas hoppas hoppas!  NUUU är Bea glad!

Jag är så glad att jag ska dra till med att åka till solariumet. Kanske köpa någon leksak till fröken och ja. Herrekörrs!

På måndag börjar allvaret=) Laters!

KLIPPT AV HÅRET!!!

Satt hos frisören idag, for till stan spontant och hips så satt jag hos frissan. Gossip hette salongen och sofia hette frisören! Hursomhelst.. jag satt där och frågade om extensions o vad det skulle kosta osv osv... för att jag vill ha lite tjockare hår.

Men sen blev det en helomvändning när hon håller på schampoonera mitt hår.. så säger jag.. näeee jag vill göra något drastiskt istället. Så då sa sofia, jamen, om vi klipper det assymetriskt... dvs olika längder överallt... så då tänkte jag.. äh vi kör på, i värsta fall så växer det ut!! Så nu har jag ganska kort håår faktiskt. Det jobbiga kan ju vara att det växer i oliak längder till sjag fixar till det:P Men det löser sig!

Stoppar in en lite fräsig bild som jag just tog så får ni se!


jag har vaknat på fel sida idag, någon me samma problem?

Hej!

Vaknade på helt fel sida idag.... min mor slog på hårtorken. Lampan tändes i hallen, och eftersom jag har kattskålarna i mitt rum så kunde jag ju inet stänga dörren. Dom ska ut härifrån snart... men dom är här för att det är hennes comfortzone. =)

Nu håller jag på sminka mig lite oså, ska iväg på stan en sväng tänkte jag. Julklappshandling...

Wish me luck!

Irene huss

Hoho!

Jag såg just irene huss - glasdjävulen med gänget. Se den inte. LÅÅÅNGTRÅKIG! och de få actionscenerna som var med.. var lama! Jättebesviken eftersom jag blev tipsad att se den! Men däremot så ska irene huss - tatuerad torso vara bra. Tydligen så är en torso en människa utan ben och armar. Så den kan nog vara rätt läskig. Men jag vet inte, irene huss första intryck var sämst.. men en andra chans borde alla få!

Träningen gick apbra! Eller.. ja. Jag orkade hela och körde fys efteråt=) Sen satte jag ganska många treor idag så skottet börjar komma tillbaka as it should be ;)

Nattinatt!

Jösses!!

Hej å hå

Vaknade just här i min säng, efter middagen med fullkornspasta och purjolök o paprika o grejjer så hamnade jag i koma. Paltkoma fast pastakoma denna gången då.. så jag såg på lite oth i min säng på min dator och vips efter det så slog det bara till. Fröken somnade också med mig. Skönt var det! Sen vaknar jag och då kommer min far in och säger "KOLLA BEA, KOLLA BEA VAD JAG HAR KÖPT" och det enda det är är "pappas punchbollar". En låda med kakor i. Han förklarade såväl att han sponsrat björknäsgymnasiets blahablaha klass för deras nånting nånting. Good for you!

Kände mig lite krasslig tidigare under dagen. Just så man brukar känna innan man blir sjuk. Ont i huvudet, lite lite lite halsont och framförallt på dåligt humör. Men nu vaknade jag och mår mycket bättre. Fast jag intalar säkerligen mig det själv eftersom det är träning ikväll och det är det bästa som händer på hela veckorna då det inte är match!

well.. en punschboll väntar! HAHA

Magiska molekyler

Jag var med burra för några dagar sen. När jag kom dit var hon inne på en sida som hette magiska molekyler.. rätt komiskt tyckte jag.. men sen visade det sig att det var massor med människor i formumet som skrev om sitt liv och sin syn till det.. när man börjar fundera så djupt som dessa människor gör så blir det verkligen mörkt. Världen är ganska fucked up när man tänker efter. Människorna är grymt elaka.. ta en sväng in dit vettja.

Hur som haver! Sarah tänkte komma förbi en sväng, håller på försöka övertala henne om att  träna lite basket ikväll. Hon påstår dock att hon inte kan dribbla en boll nå mer. B-Shit säger jag! rapporterar senare.

Hejhej


Lovely day..isnt it?

Ja då vaknade man än en gång. Och idag är det skitmycket snö på gården så det blir väl att skotta ytterligare en gång.  TUNGT men det ger..! Idag ska jag nog faktiskt inte åka någonstans.. kvinnorna här hemma ska baka så funderar faktiskt på att hjälpa dom med det... skulle ringt killerqueen imorse och bokat tid men jag vet ju inte vad jag vill göra med mitt hår. Något häftigt men... jag är så feg!

Hursomhelst.. drömde imorse att fröken var o härjade i min tvättkorg.. så jag ropade på mor som var o gick i krokarna och hon står o säger att fröken sitter i köket med dom.. :S? Skumt.

Nåväl. Nu kom linnéa in. Ska ta o babbla lite med henne. Vi hörs senare! Tjosan!

Gymmet för en gångs skull!

Hej!

Idag har jag varit en sväng på stan med mor och mormor. Sen kom min syster också. Hittade örhängen, concealer från makeupstore, nagellack och ett par skor!  Det var ju trots allt löning idag så.

Tänkte faktiskt ta ett besök hos frissan i veckan också... funderar faktiskt på att klippa av i nacken och ha långt här fram. Men vettefan!! Jag gillar ju mitt långa hår.. !  Men jag vill göra något drastiskt!

Ikväll åkte jag iväg på träning, som blev inställd för att tränarna hade tjorvat till det med nyckeln så vi kom inte in. Så då fick carro haka på hem till mig till hennes buss gick hem igen.. surt för henne att ta bussen hit osså är det ingen träning.. och efter hon hade åkt så kom jag på att jag kunde ju åka på gymmet. Så det belv en tripp dit o köra lite gunzzz! så nu är armarna helt döda. Men det var skönt! 

Nu ska jag snart ta o hoppa i duschen. Vid nio väntar ett samtal med malin som sitter i sitt poolhus i nya zeeland!!:D

Laters!

Vad tror ni om det?

Klippa sig i veckan, göra något drastiskt? Hmmm??

hoho ja ja

Ho Ho Ja Ja!

Vilket väder det är just nu!! Några centimeter snö lär ju ha kommit redan! Tur att man inte behöver gå ut! höhö.

Ikväll kom mormor hit, hämtade henne från bussen vid åtta och sen dess så har jag, mor och mormor suttit och tjattrat och busat med katten, sett tv och lite annat smått o gott!

På tal om ingenting, matchen. Vi förlorade med några pinnar... ganska frustrerande.. kändes som att vi var värda o vinna det men... jag anser inte att det var lagets fel.. tyvärr! Jag hade iaf ganska bra skott idag, sänkte några treor trots allt!=)

Nåväl, nu ska jag ta o hoppa i säng, dom vaknar väl föree fan imorgon om jag gissar rätt. Har busat med katten nu ett tag så hoppas hon sover nu ett tag med mig iaf!

Peaz!


Gametime

Hey..

Nu ska jag iväg o lira lite match, är dock lite fundersam på hur många vi egentligen blir! Aja får la se!=)

Rapporterar senare!

Luleå basket

Hey!

Idag blir det faktiskt att åka på lulebasket. Hatar att KOLLA på basket när man inte känner folket. MEN idag så känner jag ju! Martina och Stina kommer upp från jämtland och ska lira mot dom. Ska bli skitskoj. Får se om märta får ta några minuter från amerikanarna =)

Det blir jag, anne och wille som går. Osså martinas föräldrar såklart.

Och just i detta skede fick jag veta att luleå hockey är flyttad till 19!!!! Så jag hinner se den matchen med:D:D Yeehees=)

Sen blire love and basketball o lite fruktsallad!
laters!

Träningsvärk i ena vaden?

Hey!

Det är nått riktigt skumt med mig. Hur sjukt låter det inte att ha träningsvärk i ena vaden?

Hade basketträning i onsdags så i tors vaknade jag med lite känningar i den högra vaden, sen tränade jag ju igår också och nu kan jag knappt stödja benet för att det gör så jävla ont i muskeln! Måste vara att jag hoppar mer på den andra eller nått.. haha..

nåväl..

idag ska jag iväg och göra lite nytta med mamsen, sen ska en snubbe komma hit och köpa min flygbiljett!! =) Sen så ikväll blir det o döma en match med potät vid halv sju. 150 kr där katshing. =) Så jäkla lättförtjänta pengar..

over and out

Mätt och belåten!

Jag och pappa har ju bott själv nu senaste veckan. Eller sen i lördags, vi har haft lite problem med matlagningen, ingen fantasi eller någonting. Men idag fick vi lite i huvvet iaf. Vi gjorde en röra med purjolök,skinka, salt,peppar och lätt cremefraiche! Sen köpte vi ciabattabröd, gröpte ur dom lite grann och fyllde med röra, skivade ost över och in i ugnen! Det vart lyckat!! En lätt och bra mååltid:D

Imorgon blir det kött gryta,  har köpt bonjour cusine som hjälp. haha. =) Det blir nog bra.

Vad är det?....

jaa, det är onsdag!

Idag har jag hunnit storstäda lite, damsugit hela huset, plockat och donat, bytt sängkläder. Fixat med frökens grejjer.
Klev upp vid halv tio och det tyckte jag var bra av mig. Brukar vara kring halv tolv i vanliga fall! Men ska man få nått gjort så äre bara o kliva upp!

Idag tänkte jag hinna åka på lantmanna och köpa lite kattmat. Sen msået jag på apoteket o köpa avmaskningsmedel åt fröken. Vill ju inte sova med henne och ha i tankarna att det kan ringla ut en mask ur henne poff..  (Kanske inte så det händer men ändå).!

Har dock ett problem med henne, hon är ett stor fan av blommor. Så på morgonen brukar det vara jord över hela fönsterbrädorna.. Så vet inte riktigt hur jag ska lösa det, så fort hon hör att jag kliver upp så sticker hon ju ner därifrån. Hon vet ju som att hon inte får vara där men hon är där när hon vet att jag inte kan se det! Tips? Kattuppfostran?? haha.

Igår var det fotbollsträning sen efter det så plockad ejag upp maaalin osså for vi o spelade guitarhero turnering och grejjer i stan! Burra hakade också på =) He var helt okej!;)

Ikväll så är det 1 ½ timmes basketträning och i can't wait. Ska fasen springa av mig ikväll. Tre 48:or iaf! Match till helgen och kondisen måset vara på toppppp!

Laaaaters!!

Hej hopp o träningsmatch blev det!

hello..

var taggad på att åka å träna idag, men så visade det sig att det var något ännu bättre, träningsmatch, mot avans flickor, vi vann.. men det var lite pinsamt ändå.. men vi hade ju ingen coach så det får vara orsaken till det! Sen hade vi ju inte dunderkalle, anna lindgren med heeller!

Imorgon blir det att göra lite nytta. tänkte åka till sjukhuset också o bjuda min mor på mat. =) Hon lär vara lite less på sjukhusmaten... och joo min mor ligger på sjukhuset.. 


Nu sleepytime, hoppas john blund hittar mig fort!  Piiiiiiz out

nu kliar det i fingrarna

hejhå

shit vad det kliar i fingrarna nu, klarar inte av nå mer att gå hemma! Måste ta mig i kragen o söka lite jobb nu känns det som!! Men men. Det har varit skönt att tagit det lite lugnt men nu får det räcka.

Pratade med malin häromdagen genom skype, var trevligt att höra hennes röst igen, sen tycker jag att det är rätt sjukt att det är så bra sändning via internet.. hon sitter på nya zeeland och jag norr i sveriga, ganska coolt att vi kan höras genom internet bara sådär. Hon har då det superbra... är avis..  nu börjar kylan komma på riktigt här hemma också och jag har inte saknat den!

Bjuder på en bild från helgen!


nu ska jag fara min kos in mot stan. Höööörs!

Ja, alltid ska det vara nåt

Goddagens..


Igår kom jag hem från hockeyn glad och allt eftersom vi vann mot serieledarna, linköping! med 3-1. Hento fick smaka. haah. Sen hände något riktigt otäckt. Det är lite privat så ska nog inte ta o skriva det här.. men det har medfört lite sömn, oro och en massa spekulationer.. men men.

Nu sitter jag här, kom just hem. Tänkte kanske gå och sova en stund till med fröken eftersom jag gick upp tidigt imorse och sent inatt.

Fröken har vänt på dygnet lite.. hon springer marathon vid femtiden varje natt och hela dagarna ligger hon o sover, eller myser med mig. Men det är rätt gosigt det med.  Pappa hade sett en hemskt svart katt och stor på våran altan imorse. Så överväger att låta fröken förbli en innekatt!! dom kommer ju äta upp henne!

Helgen förövrigt... i fredags blev det fest, malin och burra hakade på och sen var det all in för allihopa! Vi var i tobbes källare o härjade en massa folk, joel och hans band, tobbe, tobbe, pedram jaaa ett helt gäng =) Klarvaken igår när jag vaknade, inte bakis alls mer än lite trött för att man sovit för lite, så det var kanon..

Nu börjar jag bli riktigt rastlös!

Nej, Vilsa var INTE rätt!

Nej, Vilsa klickade inte för oss, så det fick bli fröken, har kallat henne det sen hon kom hit så, det fick bli fröken, hon är lite för fin för allt! Min kisse!


namnet är givet!

Hej!

Vilsa fick det bli.. hon är så vilsen av sig, hon blev övergiven när hon var fem veckor så hon är riktigt försiktig..och vilsen av sig. =)

En katt!

Har nu en kattunge hos mig, förmodligen stannar den här också =) SKIITSÖT, vet dock inte vad hon ska heta ännu...
men.. förslag?

gomorron gomorron!

Hej!

Snart är det avfärd mot hallen, potäten kommer o hämtar mig.. skööönt! hehe. Vi har seriematch mot kalix, måste dock säga att det var lite tungt att stiga upp såhär tidigt.. inte van! Men men!

Är taggad till tuuusen! Laters!

Vad fan ska man göra?

Hallå!

väntar på carro och emilia som är o gymmar, dom ska komma hit o se lite film med mig, blir en tidig kväll dock eftersom det är sjukt tidig match imorgon vilket är väldigt ovanligt! Men men, Får se vad det blir för film, ska nog se mtv ema också, repris..

Sen då, ja, näe, jag vet inte, lite confused bara!


Bjuder me een bild från förra helgen! Fredag var detta=)


Det man verkligen vill.. tar man sig tid för..

haha. jag satt på bussen idag, kollade ut genom fönstret och där är det ju på vissa busshållsplatser såna här elektroniska grejer som det står om hur länge bussen kommer! Och så stod det ett sånt där citat som bara slog mig i skallen direkt. Så jag tror nog att det får vara det! (Ni behöver inte fatta, inte meningen)

Blev ju spinning igår med ida, skitroligt pass hade hon kokat ihop, nog för att jag hjälpte henne liiiite bara! Vi prövade det, jag hon och hennes kompis isak! För mig var det ju längesen jag spann så det var ganska tungt men jag klarade mig igenom det iaf med nöd och näppe. Idag känner jag att det gör lite ont i stjärten efter sadeln och mina händer är lite skumma? Men sen är jag bara stel och magen fick nog träna mest faktiskt! Aja!

Nu om en timme e det träning och det är sista innan matchen på Lördag! Skojjjjsigt!

Laterzzzzzzzz

Tjenis

Hej!

Nu ska jag snart iväg till storheden för o handla lite med pappsen, sen bär det av till stan som alla andra kvällar, ska iväg denna kväll dock o spinna med ida!! Match på lördag och jag behöver nog all konditionsträning jag kan få =) Vi tänkte käka nå gott innan också!

Har lite news! pusspuss

yey..

Har nu beställt hem datorn, den kommer väl i veckan, denna blev det! Hp Pavillion nånting nånting.


En helg

Nu är snart helgen avklarad. Blev en två dagars iaf.. behövde nog komma bort i fyllans vimmel för att inte beehöva tänka på allt.. men nog fan fanns det i bakhuvudet iaf.. aja..

I fredags vart det att vi satt hos carro ett gäng och förfesta, sen gick vi in på cleo vid halv elva, tog stämpel, gick tillbaka och drack, sen vid 12 kila vi in med stämplarna före den långa kön, smart va.? Carro bor nämnligen i huset mittemot så det var smidigt. Sen igår så vart det en liten lagfest och sen kafelino. Trevligt.

Idag blir det inte så mycket, bara hänga, vara, tänka och mysa framför tvn. Kanske rör på fläsket och åker ut o springer. Match nästa helg och kondisen måste ha blivit bättre tills dess.

Rapporterar senare hur grymt kul jag kommer ha idag.......!

RSS 2.0