Ny start!

Hej!

Nu har jag hållt mig i ca.. va blir det? tre veckor i sthlm!

Har nytt jobb, nytt boende och ja nya möjligheter! Det går jättebra här! Nu är tobbe i Barcelona med jobbet och jag sitter fast här hemma, fast jobbade hela dagen igår och har fullt upp o fixa här, har bland annat målat sovrummet! Håller fortfarande på. :P haha.

Mitt nya jobb iaf, ett glas heter det, en jättefin resturang/krog mitt i centrum i norrtälje. Jag trivs superbra, personalen välkomnade mig och ja, alla är grymt schyssta trots att jag är ny så det är jätttteeeskönt att få nytt umgänge!

När allt har lugnat ner sig och vi är färdiginflyttade är det basketlag som står på nummer ett, sen fotboll! Men vi får ju se, beror mycket på arbetsttiderna och så vad jag hinner med. Arbetsgivaren frågade om jag behövde vara ledig någon dag alls i sommar och jag svarade nej, nu jeflar ska de tjänas pengar!

Näe nu ska jag ta o göra lite nytta. Nu har ni iaf fått en liten inblick i mitt liv igen ni som är intresserade;) Laters!

Hela veckan avklarad

Hallå!

Nu är hela fotbollsskoleveckan över. Skönt. Lättförtjänta pengar. Jag funderar på att lägga ner bloggen ett tag. Orkar fan inte skriva. :P

Flyttar på söndag!

Heeeejhåe!

Första dagen avklarad

Hallå!

Första dagen avklarad av årets fotbollsskolevecka. Har sexåriga pojkar med en tjej som heter Erica. Det är väl helt okej men dom är i åldern där dom tänkte, jag skiiter i vad du säger, jag tänker inte lyssna på dig. Men nog ska vi få pli på dom.

Annars då. Jo, ska käka snart med mamsen och sen åka till min moster som erbjudit mig och min andra hälft ett servisset, 12 delars. Ska dra o kika och kolla på om det är nått att ha! Det är iaf bra o ha tills vi har fått pli på ekonomin och kan köpa det vi vill. Sen ska jag träna fotboll ikväll. Galet skoj det ska bli fast gruvar mig inför att berätta till tränarna att jag sticker. Men det är bättre läge där nere känns det som.

Match imorgon också. Weho. Det var längesen. Fast kondisen är nog inte på topp sen studenten kan jag ju säga er. :p

Aja. Nuu annat! Laters!

Fotbollsskola, say whuat?

Hallå

I veckan blir det fotbollsskolejobb, härligt med lite pengar och sen så sticker jag kära vänner!

Såg just the notebook. Den var faktiskt så bra som alla säger. Sorgsen och ja, några tårar åkte ju ner för min kind i slutet.

Har tobbe-abstinens också.

/B!

Wakeypakey

Halu och godmorgon!

Vaknade med ett litet leende på läpparna idag. Tänkte på allt bra man har! Och kommer få!

Snart flyttar jag ner till babe och allt kommer bli grymt i Juli när vi flyttar in i den nya lägenheten, och förhoppningsvis så flyttar sarah in med oss. Det vore grymt.

Måste städa idag. Och rensa min garderob, ids ju inte ta med en massa kläder jag inte använder dit ner. Så smartast att rensa oså. Måste bara hitta tagget!

Nu frukost och sådär.. drar nog och gymmar senare eller tar en liten springtur här hemma i det fina vädret.

Laters!

Lovely

Kom hem från anne för ett tag sen. Vi såg The eye och grillad eoch hade oss. Är hemma nu och en grej i filmen var klockslaget 1.06 och ja, jag var väl hemma kring de. Typiskt när päronen är i stugan.

Aja. På måndag blire fotbollsskolan. Sen Måndagen där på sticker jag ju nog till Hufvudstaden!

Ne. Nu sova. Är på dåligt humör. pis

Studenten är över och en ny strid börjar!

Tjenare!

Studenten är över, fort gick det, det innehöll brandbil, alkohol och skrikande utan dess like! Fyfan va skoj jag har haft och fyfan va tråkigt det ska bli att lämna alla. Tryggheten med skolan och alla klasskompisar man träffade varje dag.. men men. Nu är det en ny tid och en ny strid så det blir säkert skitbra detta också!

Flyttar ju till sthlm om några veckor, spännande och äventyrligt alltså. Stoppar in lite bilder nu från studenten så får ni kika! Det går att klicka på dom! LUUUV /B

Balbilder
Balen!

Studentbilder


HEeeeeeeeeeeeej!

Heeeeeeeeeej!

Imorgon är det bal! På torsdag tar jag studenten! Slå de ni!

Fyfan va roligt det ska bli =) Är så taggad så.

/B!

Så jobbigt men ändå inte!

Hej!

Ser ju ut o bli flytt! Heltidsarbete i sthlm eller tillsvidare i luleå? Heltid va?

Jag kommer sakna fotbollen grymt mycket och jag måset prata med Linus och Niklas om det också.. Kommer ju spela klart första halvan iaf. Pratade med Lina om att hon måste börja ta över lite mer på träningarna så det blir lite jämnare övergång.. för att jag är lagkapten och hon vice. Men nu lär ju hon bli lagkapten och någon annan vice.

Men en positiv grej, ska hitta en basketlag därnere, ett som satsar lite. Då kanske man kan komma nån vart med det! Ska försöka hitta ett fotbollslag nu också men det är inte lika viktigt.

Sen att jag får bo med babe är det bästa ju. :)

Trött måndag

hej!

Gick upp för tjugo min sen. Ska på skolan och göra massageprov.. tungt sista veckan men det kommer gå bra så!

Sen ska jag fixa allt som behövs fixas..

Laaaaaaaters!

Men dåså

Hej!

Kom just hem från träningen. Skönt att springa av sig lite, trots att man ibland är riktigt omotiverad tyvärr.

Imorgon är det mycket som händer...

8.30 Massageprov
11.00 Klassavslutning
13.00-18.00 Hinna åka till boden, hämta klänning
-||- gå på stan med mamma och fixa blomma
-||- hinna gå förbi aeon med tatueringen
-||- gymma?
-||- Sola?
20.15 Träning

Ja, det var nog allt. Lär somna gott imorgon kväll.
Nu lite teeeve.. Hejdå!

Sådär va

Kom just hem från Ida. Dagen blev inte som jag tänkt mig.. hann bara vara med Ida och hann inte sola, åka till martina eller nåt för att pappa klantade sig och hade båtnyckeln på bilnyckeln. Så jag fick åka hem igen. Och nu ids jag inte åka tillbaka till stan. Aja, det var roligt o träffa ida igen.  =) Det var ju ett tag sen. Vi tänkte just gå på stan och handla glass när pappa ringde.. så det var tråkigt att vi inte hann det.

Aaaaaaaaaaaalright then. Vi hörs

helgen!

Hallå!

Nu är en helg till avklarad. Fredag och Lördag har bestått av fest!  Sjukt roligt har jag haft ! Tror fredagens förfest slog nog det mesta dock. Men förfesten igår på gultza med poliser och grejjer var också hyfsad! Vi skulle ju ha "klassfest" hälften kom typ. haha. 

Nu börjar studentpirret komma alltså. Prövade min studentoutfit imorse också. Mycke bra! Nu håller jag på gå in skorna så man inte får skavsår..

Idag ska jag hinna med.. Sola solarium, färga idas hår, lämna martinas väska och hämta kameran, städa rummet och träna ikväll!  Weeeeeeeeeho!

Näe nu äre bara o köra igång. Tjao!

RSS 2.0