Wops

Hej!

Har helt glömt bort att skriva i helgen. Haft för mycket för mig helt enkelt. 
 
Fredagen blev det utgång. Först lite fest i Rutvik, hör och häpna sen ingång på färjan vid 01.30 sisådär. Men den där 1 ½ timmen kändes som om man kom dit vid halv tolv ändå. Sen blev det max och efterfest x 2. Var väl hemma vid... kvart över sju? Det var nice!

Dock en aningen tröttare på Lördagen. Men då blev det lugnt så.

Igår var det bara lite häng med kålis, granen och aiolin. Och med P förstås.
Alla av oss var trötta själar.

Jag har en liten fundering. Ska jag unna mig en parfym eller en helkroppsmassage?

Fredag!

Fredagen är äntligen här. Veckorna går snabbt.. men dock går helgerna snabbare. Hursomhelst.. blivit lite nätshopping i veckan. Beställde bland annat ett par vanliga låga vita converse. Sen lite smågrejer från ellos rea. Alltid lika kul när det kommer paket med posten. Well..



Idag vet jag inte vad som står på schemat riktigt.. har inte bestämt mig. Prio ett efter jobbet är iaf att åka till min syster som fyller 29 idag. Och före det måste jag hitta en present på lunchen. Vet dock ej vad hon vill ha men man hittar alltid något kul! Sen hade det varit rätt trevligt att hitta något fint åt mig själv. Längesen jag shoppade kläder på stan. Men det blir som inte speciellt nu när uppehållet är över. Man jobbar, åker hem och lagar middag, åker på träning och sen är man hemma 9 och är galet trött och ser tv en timme och sen är det sängen som gäller. Men ska kanske ta och unna mig någonting i helgen!

Nu ska jag jobba på så jag kanske hinner sluta till klockan 3!

Piz

SMS damdamdamtardamdam

nånting nånting.

Fick just ett mess av en av mina vänner. "Fest fredag lördag, eller vad säger du?" Tja.. vad ska man svara?
Är lite kluven. Hade en vit helg förra helgen ändå så man kanske borde ta igen sig och upp i samma nivå som de andra.
Men samtidigt är det Luleå kalaset nästa helg. Då kommer det vänner hemåt och då blir det garanterat fest.
Tja det är ju ändå sommar och än är jag ung. Kanske blir all in trots allt.. vi får väl se.. lite väderberoende också.
Damnit!

På tal om alkohol. Ni har väl sett denna film? Gubben försöker dricka ur alkoholmätarn. Då har man fått i sig lite för mycket.






Trött morgon

Morsning

Denna morgon var inte att leka med kan jag då säga. Var tvungen att slita mig upp och hoppa i duschen för att vakna till. Nu sitter man ändå här helt död och lam i kroppen. Dagen kommer att vara lååång!


Det är världens finaste väder ute. Det är kallt inne på kontoret, jag är nog den enda som fryser dock. Men tja vad kan man säga.. jag är nog kallblodig. Fryser jämt på jobbet fastän man har långärmat och en sjal kring sig. Brr..Nu har jag ju dock varit sjuk för någon dag sen.. så alla frågar om jag har feber fortfarande, virrar bort lite papper också och lägger dom här och var. Well. Man får ha såna dagar.. (Veckor). 



Nu jobba vidare. Cash is king!


Skit också

Skrev just ett grymt bra inlägg. Skulle lägga in en bild och allt försvann. Skitbild. Blir inlägg senare.

Oj!

Sjuklingen har visst inte klarat av att skriva.. well!

Här kommer ett kort inlägg från jobbet. Update.

Helgen spenderades den mesta av tiden inomhus o kolla serier... har tagit upp prisonbreak igen, trots att jag lessnade där ett tag. Men man måste ju härda ut. Sen började jag se någon ny serie som min moster tipsade om, Privileged. Rätt komisk. Mycket moral och grejer så ibland blir man bara frustrerad för att hon inte kan släppa loss i serien.


Just nu är det Seize the day med Hoffmaestro som spelas på MP3n.




Nu dags att jobba vidare. Regnig dag idag vilket gör det rätt skönt att jobba ändå. Man missar som ingenting. Tips förresten! Se Bolt. Näst bästa animerade efter hitta nemo enligt mig. Skrattade ja nästan var tredje scen. Engelskt tal förstås. Hamstern Roffe is Awesome!


typiskt

Typiskt att man ska missa afterworken. Tråkigt faktiskt.. men ibland så blir det så. Man kan inte roför att kroppens immunförsvar inte är på sin bästa sida.

Well.. annars. Har nästan legat och sovit hela dagen i soffan. Vaknat av att det har varit skitvarmt.... sen somnat... vaknat av att man fryser.. tja, i den ordningen gick sovstunden på några timmar.

Och ett mål mat idag. Mer får man nog inte i sig... kanske smyger ut en sväng och köper lite choklad till en film om man orkar se... annars blir det väl att nöta serier och somna till dom och spola tillbaka när man vaknar..

Har aldrig tidigare skrivit med en massa punkter.. men vet inte.. det är som nice eftersom man sitter efter varje mening och funderar vad man ska knappra in på den vita skärmen.. medans.. gör man .. punkter.. svammel

Näe ska inte störa er med mitt tomma prat?  Fattar noll själv.

Nu serie.

way in over my head

Hallu!

Lill-Lördagen är här.  Försov mig dock imorse.. min jäkla larmklocka ringde inte. Vet inte varför.. eller så stänger jag av den i sömnen? Har aldrig haft problem med det tidigare.

Vaknade 07:58 och var på jobbet 08:10. Bra jobbat va? Nog för att jag fick ta med en mascara till jobbet och smoschla på här.... men hursomhelst är jag här nu och solen skiner utomhus.

Idag är det tänkt att vi ska gå och ta några sushibitar med några här på jobbet till lunch. Ska bli riktigt gott med kall mat också nu när det är så varmt ute..

Sen var planen att springa med malin men det ser ut o bli tajt idag.... grillning och lite umgänge står på schemat och en kort utgång för att sedan gå hem o ladda för torsdagens jobb.. .

bjuder på en snygg bild på Ed Westwick..Är han gay förresten?



Tisdag

You just gotta love Flex på jobbet. Finns det något skönare än o veta att ifall man är trött på morgonen eller seg på eftermiddagen att man kan komma senare eller gå hem tidigare. Bara man jobbar över några andra dagar?

Tror inte det.

Idag är det basket som står på schemat och lite tvätt och matlagning till bara mig. P skulle ta o äta med sin vän.

Annars då... Solen skiner och himlen är klarblå. Hoppas bara att det håller sig nu några veckor.. så som sommaren ska vara. Om det ska vara såhär dåliga somrar som det varit på senaste så börjar man ju faktiskt kolla på flytt... sommar i Luleå ska vara speciell eftersom den inte är så jäkla lång som skåningarnas till exempel!

Well nog om det. Ut i solen!

Trött måndag

Idag var det en tung uppstigning efter helgen som varit. Trots att vi var i säng vid 23 igår så. Sen ser man vädret och vill bara gräva ner sig djupare under täcket och mysa vidare..

Hursomhelst. Sånt kunde man bara göra då det var skola! Nu är det jobb och det är inte i ens i närheten av samma sak. Måste ju försörja mig..

Nu sitter jag på jobbet och gäspar lite, blir nog bättre efter lunch. Måndagarna brukar gå rätt fort ändå. Hoppas på att denna måndag går smidigt och fort! 

Ska se om Linnea får ta o skicka nå bilder från hennes kamera och denna helg och stoppa upp..

Fartfylld helg

Hej! Ja jösses.

Fredags... som jag berättade skulle vi egentligen bara mysa.. men där vid nio snåret så kom vi på att vi skulle dra ut iallfall... sagt o gjort.. sminket på, klackarna på, outfiten klart och färjan var det. Mycket folk. Ganska okänt dock. Men övertorneå marknad har nog tagit rätt mycket invånare från oss denna helg. Nåväl, sen var det käk på max och alla fyra trippade hem till mig och somnade. Tre i sängen och en på soffan.

Hurtiga som vi var klev vi upp vid tio.. städade upp, satte på oss bikinin och drog till Linnea i gammelstad. Sol och musik var det enda aktuella under dagen!

Oj nu sprang klockan iväg. Berättar om lördagens bravader senare. Helgen är ej slut ännu!

Grill och grajjer

Tänkte att det kan ju kanske vara roligt o ha en pröva på helg med bloggandet.. se om jag tycker det är lika spännande som förut.

Vart en lite galen dag på jobbet idag. Fick skjutsa min moster till akuten.... upptäcka min underbara fläck på mina chinos halvvägs till jobbet.. varit arg sisådär en timme av olika anledningar.. well jag överlevde iallafall!

Efter jobbbet cyklade jag hem och två minuter senare promenerade jag och Linnea in till Emmas salong igen och satte oss där o snackade lite om helgens kommande bravader.. sen kilade jag hem och nu har jag sett första avsnittet av den omtalade serien priveleged. Pilotavsnittet var helt okej! Nu ska jag ta o vika lite tvätt och sen kommer Linnea o hämtar upp mig för handling och dylikt sen kommer resten av folket och å är det grill här hemma och möjligtvis utgång... om det humöret ordnar upp sig.. !

Fröken myser på som aldrig förr alltså. så fort ajg lyfter händerna är hon där med huvudet och stryker sig. Hon är ju för mysig.

Hittade by the way en kavaj på HM idag. Lite längre och perfekt för att piffa upp en vardagsoutfit till något finare!

Well. Nu är det dags o röra på fläsket. Kanske uppdaterar senare om det finns tid... !

/ B.

Oj!

Jösses vad "många" kommentarer man hade hunnit få! Roligt roligt! Kanske tar upp bloggandet igen?


Kände mig bara tvungen att skriva detta förresten...

Se Baksmällan för guds skull! Har aldrig skrattat så mycket åt en film som denna..




Sitter förresten på jobbet nu, just fikat för en kollega tar semester.. nog för att det är helt okej att jobba i detta
skitväder... Helgen kommer nog bjuda på bra aktiviteter. Får se om jag kanske tar o uppdaterar lite i helgen.
Petter har stuckit till övertorneå och härjat så vi får se om det kanske styrs upp en liten fest i våran lägenhet?

RSS 2.0