Bloggen har flyttats

Nu har min blogg flyttats till publishme. Fattar dock inte alls vad som är skillnaden? Aja det märker man väl sen nån gång när man blivit en hacker.

Kom just hem iaf från skolan! Vi lirade volleyboll klockan 11 ett gäng och klockan 1 vart det avslutningslunch för treorna. Nice var det! Ikväll är det första ferren och ojoj vad grymt det kommer bli! Lääängtar, om mindre än en vecka börjar mitt liv på ett nytt steg!

Imorgon är det klassfest också, så det blir dubbelt i helgen. Bara min kärekropp klarar av det. Men resorb får bli min bäste vän.

Som det ser ut nu så flyttar jag till sthlm. Med jobb och allt!  Grejt!

Talk later! / B

hemma igen!

Hallå!

Nu är jag hemma igen, vet att ni saknat mig.  höhö.

Har inte riktigt tid att skriva om massa roliga händelser nu, måste nämnligen duscha, packa upp och ja, göra ett arbete faktiskt. Sen är jag fit for fight! Kanske skriver ikväll om jag orkar.

Fokus nu, STUDENTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

happy happy happy time

Allå!

Fyfan va bra humör jag är på! Idag har jag hunnit massera anne, inför mitt massageprov dagen efter jag kommit hem från Afrika. Jag klarade det på en timme exakt! Så det var skönt, ska snabba mig lite under provet så man har lite till godo ni vet. Sen for jag och Martina på stan, köpte resorb, nudlar.. sen drog martina och emilia bytte av och vi drog och gymmade!

Så det blev löpning i 25 minuter och sedan körde vi rygg, fast dock bara med maskiner så lika roligt var det inte! Fria vikter är bättre. Grejt! Tänkte hinna gymma imorgon också men.. har inte ens packat klart så den tiden ser inte ut att räcka till. Ska hinna med mamma på stan när hon slutar vid fyra och jag måste vara på flygplatsen klockan.. halv sex! Stressigt! Måste till skolan också, lämna in massagetentan, idrottstenta, en bok, ett projektarbete, och lite annat. Så massor med ärenden där också.

Hursomhelst. Imorgon drar jag till Tunisien och när jag kommer hem väntar studentfest efter studentfest och sen bal och sen studentfest igen och sen smäller det! Gud vad jag längtar!

Sista natten nu jag sover hemma, sen blir resten på hotell i Afrika. Låter mycket coolare o säga Afrika, eftersom Tunisien ligger ju faktiskt där! höhö. Näe nu ska jag se ett avsnitt oth, sen lägga mig i sängen och se tv tills jag slocknar och sen är det en ny dag ! Nattinatt!

Saknar dig!
 

åh.

Ibland är det kämpigt, men det är sånt man måste hålla ut i och klara av. Det är det som stärker oss. Det är lättare att intala sig det...

Fasen alltså, fick några skolarbeten att göra nu här på två dagar och det är inte små grejjer heller. Men men, när dom är klara, då är jag klar och redo för Tunisien. åh, längtar. Kolla hotellet.

image67

funderingar

Vad ska jag ha med mig till Tunisien?

Mediakunskapen, mvg = WHAT?! haha

Va ere på tv ikväll?

How yaaa doing?

På onsdag smäller det! SOoo loong suckers!


Wohoooooooooooooooooooooo!

Hallå!

Dagen har gått bra, förutom några jobbiga misstag som att jag glömde hemmanyckeln i mammas bil i stan och när jag hade klivit av bussen kom jag på det. Så söta snälla Emilia skjutsade mig till Scandic hotel där min far fanns! Thaaank you, i ow you!

Nu snart träning Laters!

framtiden känns oviss

hallå

Jag har en liten klump i magen faktiskt, har anställningsintervju idag men samtidigt så vill jag ju sticka söderut direkt jag tar studenten, men samtidigt känns detta kanskes om sista sommaren i Luleå och med vännerna, och tjäna pengar och spara till att kunna flytta och resa känns kanske bättre? Det känns som ett stort beslut. Jag vet ju att jobb nere i sthlm löser sig men samtidigt så känns det ovisst att flytta till ingenting förutom min andra hälft då som gör att jag vill flytta nunununu. Aja, vi får se hur intervjun går kanske och så får jag bestämma mig efter det. 

Nu ska jag in till stan med bussen, hämta bilen, gå ut med Diesel, Möte, Lektion, arbetsintervju, Lektion och träning!

Laters

haha vilket skämt

jösses. sex gula kort i en jävla dammatch, hur ofta händer det, jag lovar domarn blåste sönder matchen alltså. Boirde ha varit minst 5 minuters tilläggstid! Åh! Fast vi borde fan ha tryckt in en boll i slutet då vi totalt ägde sönder dom. Vi hade bara sjukt otur med målen och ja, straffen, haha, det var iiinte hands lillen. Aja, vi tar dom på borta plan med förhoppningsvis andra domare som inte är maktgalna och vill "styra över tjejer med attitydproblem".

Imorgon är det fullt upp. Möte med sofia våran homie på kulturens hus, pedagogiskt ledarskap, arbetsintervju på statoil, mediakunskaplektion, hem, snabbäta, gymmet, fotbollsträning. Sen kanske börja packa lite om jag hinner däremellan.

Gosh, jag saknar dig så det är jobbigt alltså! Kom hiiiiiiiiiiit

resfeber och matchdags

hallå!

Nu börjar resfebern faktiskt komma på riktigt. Vi åker på onsdagkväll. Gud så skönt det ska bli.

Match idag också, klockan 16@ sundis! Be there! Mot luleå DFF, galet skoj det ska bli, vi ska krooosssaaaaa.

Min förkylning har dock inte gått ur kroppen, varit förkyld i ... två veckor nu. Men nu är det bara hosta och snoret som håller sig kvar så ont i halsen och det har jag ju sluppit. Men ändå, jobbigt om det håller sig till onsdag.

Näe nu ska jag ta o klä på mig och grejer och dricka lite vatten. Laters!


det kan ändras fort....

Hola!

Ja, kvart över nio bestämde vi oss för att dra till "fritidsklassfesten" iaf. Jag och anne drog dit och sa hej, nyktert förstås eftersom vi båda har match imorgon, det var inte världens drag men ändå ett smakprov på vad studenten har att komma med! Ska bli sjukt skoj! Fritidsklassen är ändå den bästa av dom bästa!

Nu är jag hemma, fick köra några till stan iaf trots att dem hade två fyllechaffisar redan men vem kan motstå att åka med mig? Höhö.

Jag ska snart hoppa i sängen för uppladdning inför matchen, lite godnattssömn och eett besök till john blund.
Fick prata i telefon med min andra hälft också så nu är jag nöjd och belåten och kan sova gott efter en bra Lördag!

Laters!


Sjukt dumma i huvudet!!


Alltså, läste just Stina-Lees blogg och jag håller med henne totalt... kolla det här klippet, hur illa är inte det, och orka se hela! Sanningens ögonblick fast från USA. Att man kan låta så mycket gå till spillo för ja, pengar! Vad är det för värld vi lever i alltså, lite dramatiskt sagt men, aldrig att jag skulle sätta mig där och riskera att min familj skäms ut och mina nära och kära pågrund av det man själv gjort. Neej nej, ALDRIG!

Solarium = Cancer

Jaaaaa då kom jag just hem från suntan, jag och mamma for en sväng till dollarstore och sen till suntan, är ju bra att ha lite bränna innan man sticker så man inte bränner sig första dagen. eller hur?

Dock är det ju cancerframkallande, som alla vet, men äh. Once in a while gör nog inget. Solar ju nästan aldrig under vintern, då äre b.u.s som gäller. Men på sommaren ska det vara äkta vara!

Började fundera också på mina planer, kring flytt och jobb osv.. rätt komplicerat ändå!

Nee nu ska jag hjälpa mamsen med köttgrytan, laters!

nybakta bullar med mjölk!

Hallå!

Jag vaknade upp av doften till nybakta bullar. Shit va längesen man åt det. Mamma var hurtig och klev upp sex imorse med jolle och började baka. Han har också såklart fixat några som ser ut som hjärtan, stjärnor osv med hjälp av pepparkaksformer. Dom ser dock inte så goda ut. Men men!

For och sprang igår på gymmet i en halvtimme, tänkte vila så jag får bort hostan och nästaäppan men, ja, ni kan ju lista ut hur den är idag. Lika illa, om inte värre. Fasen, och match imorgon. Så idag får det bara bli en långpromenad med Diesel eller nåt.

Det är förresten 17 maj idag, den 21 åker jag, men det jag skulle komma fram till var att det är 17 maj och inte ens 10 plusgrader. Vad är detta för skit? Hoppas det är varmare när vi kommer hem till sverige igen.  VI fick reda på också att det finns gym på vårat hotell och hammam (Skrub och massagerutin). Hur bra låter inte det? Och hoppas vi får en skön balkong mot vattnet. Det var visst matplatser på varje balkong också. Aaaaaaaaah.  Längtar.

Och på måndag händer det en rolig grej också, hoppas det går bra för då är sommarjobbet räddat! Fast ja, då blir ju flytten lite försenad men då  har jag iaf pengar till en kanske asienresa till vintern!

Fynd gör man överallt

Tjenixen

Kom just hem från Ica maxi med mamsen och joel, och gissa vad jag fann där, ett par tygskor, röda, för 79:- kronor! Och jag som har köpt tygskor i stan för 199:- vilket skit va!?

Så nu äger jag ett par röda också, blir nog fint till sommaren och mina jeansshorts!

Det snackas om fritidsfest på lördag men jag har match på söndag, så det är isånnafall att åka dit o hälsa på nyktert. Surt att inte kunna vara med men, det är ju årets match på söndag, mot lule dff. Dom kaxiga nybörjarna =)


Ännu en vecka avklarad

hallå!

Ännu en skolvecka avklarad, nu är det bara.. måndag kvar sen är jag ledig tis och sen en lektion onsdag sen äre tunisien som gäller!

Kom just hem från skolan, hade en lektion imorse och sen väntade vi på lunchen så vart lite extra tid där. Men det gjorde nog inget..

Jag har hosta fortfarande, men vill träna, men har match på söndag, jobbigt.

Och saknar dig babeee! Har abstinens!


Jag ogillar folk

Jag ogillar folk som .. bara för att dom är på dåligt humör ska dom göra en själv på dåligt humör.

En sån händelse blev jag utsatt för idag. Och jag är fortfarande på dåligt humör. Fast ja, nu sprider jag ju lite det till erpå ett sätt men ändå inte samma sak.

Äh. Nu ska jag sova, arlprov imorgon, med igelkotten. Gah. Bäst o sova bort det dåliga humöret. Laters

Då bar det av

Näe guys, nu drar jag till skolan för en jävligt onödig lektion. Men, måste visa att jag vill ha mvg! Sen ska jag skjuta med Martina tydligen i hälsans och sedan ska vi hämta resväskan jag ska låna och sen blir det myskväll här! Laters!

Hurtigt värre eller va säger ni?

Ja, imorse ringde klockan 06.30 och jag klev upp för att åka och gymma. Hämtade upp Emilia och vi drog till gymmet och körde gunz. Nu är man då helt slut i armarna.

Sen efter det skjutsade jag emilia stackarn till skolan och jag for till Diesel och gick ut med han i 45 minuter. Allt detta utan frukostenergi, så jag tog frukost nu när jag kom hem, äggmacka blev det.Goooott!

Har lektion 14.00 först så nu blir det att göra liet nytta och förbereda sig lite inför utlandet, sy det som behövs sy osv. Mamma åker ju utomlands nästa vecka på fredag hon med så vi pysslar tillsammans.

Laters!

flaggstångsknoppstillverkare

Hallu!


Kom just hem från fotbollsträningen och påväg hem kom jag o tänka på det. Det finns enormt många som har flaggstångar! Och då kom jag och tänka på det längsta svenska ordet (Vad jag hört) flaggstångsknoppstillverkare. Undra vad man hittar om man söker på det på google, kanske kommer det fram www.flaggstangsknopptillverkare.se  eller något sånt. Måste nästan pröva. höhö. Nu vart det ju en länk iaf.

Sen kom jag och tänka på många andra grejer. Skorstenar har ju nästan varje hus, och skorstenar kan betyda öppen brasa, och öppen brasa betyder mys. Jag vill ha en öppen brasa, dvs kamin eller något liknande som man kan sätta sig vid, sätta upp fossingarna när man varit ute och frusit tårna av sig och värma upp dom små knopparna igen.

Och nu när jag kom in fick jag hicka, får alltid hicka när jag kommer ut från kylan och in i värmen. ALLTID. Och så håller det ett bra tag.

Vart ett ganska.. komplicerat inlägg.  Äh, Tunisien om en vecka, Soooooo long suckers!

3 juni smäller det också!

Nu är det många viktiga datum framöver

21/5 - Tunisien en vecka

3/6- Tatuering
4/6- Bal
5/6- Studenten!!!!!!!!!!!!!

Sen börjar ju såklart äventyren med min andra hälft bland annat=)

Hinner inte åka till stan och gå ut med Diesel och gymma. Var tvungen att skriva klart min projektrapport..och det är fotbollsträning på en timme. Härlans! Hann också köpa jeansshorts på Gina idag, kolla va fina =) Stjärten blir myyycket fin, höhö!

image66

Goddagens!

Hallå!

Kom just hem från skolan, haft idrott och svenska idag, på svenskan hade jag ett studenttal och ett tal som skulle vara avsett för 7 åringar, det gick bra och nu är svenska C kursen avslutad också!

Är galet trött nu men jag har fortfarande kvar massor med grejer att göra, kratta resten av gården, skriva klart rapporten, fara och gymma, gå ut med Diesel, och sen fotbollsträning. Och hinna med middag däremellan. Bara o sätta igång dårå! Laters!

nääheepp

Det vart ingen tatuering, det visar sig att aoengrabbarna har lite beef mellan varann, så presentkortet funkade bara om Thomas skulle gadda mig. Så jag ska ringa Thomas ikväll och boka en ny tid, och jäklarns att det ska vara snart också! Lär ju inte vara kvar i Luleå efter sommaren. Södra sverige väntar på mig!

Näe nu ni är det dags för greys anatomy, är klar med svenska talet och med rapporten nu, bara pedagogiska ledarskapet kvar, sen är allt ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖVER!

Laters!

Lite nerver existerar iaf

Hallå!

Snart bär jag av med min kos till Aeon för att tatuera mig, lite nervös är jag faktiskt. Mest för hur ont det kommer göra.  Men vill man bli fin får man... ja oså kan ni resten.

Näe. Nu måset jag göra iordning mig, skriver senare om hur ont det gör och tar en bild på den! Laters!

plugg på hög nivå

Hallu

Trodde såklart jag hade två lektioner idag, åkte till skolan, men inteee det! Så det vart bara massa ärenden i skolan istället. och mat med sarah. Tur som det var så körde sarah bil så jag slapp bussen i onödan!

Nu sitter jag och pluggar på min projekrapport, ska sen göra massagehemtenta. Fick den idag, missade tydligen den läxan när vi var på praktik.  Sen måste jag nog ta mig till Anne någon dag och utnyttja henne så jag får massera henne innan mitt prov v22.

Längtar tills träningen ikväll, ska bli grymt roligt! Hejhej!

Ja tjena hej tjena hejhej

Nu har man tagit sig upp från sängen efter många snoozningar. Skulle egentligen ta mig upp halv tio, men icke de.

Dagen består av:

Hänga med Sarah
Fara förbi Aeon och lämna min tatuering
Leta upp Ulle för frågor om massageprov
Leta upp Lena tuuri för frågor om min rapport
Pedagogiskt ledarskap
Mediabläkunskap
Middagdäremellan
Träning!

Sådär kära vänner. där har ni min planerade dag!

Den här jävla hostan jag har vill inte gå bort, den har hållt i en vecka nu, någon som har något tips mot hosta?  Det gör inte ont när jag hostar eller nått, den bara finns där. Skitirriterande.

Vi hörs senare va?



Sun and shine!

Kom just på också, om en och en halvvecka drar jag till Tunisien! För sol och sken och bad och goo mat ! Shit va härligt det ska bli =) Tror tiden tills dess kommer gå skitfort..

Nu har jag bara två saker kvar att göra i skolan!

Pedagogiskt ledarskap och min projektrapport! Och rapporten är de tbar anågra rader kvar på! Galet skönt. Ledarskap.. får se hur det blir av. Lite tjorvigt. Fast just ja, har ju lite mediakunskap med alex också men det ska nog gå fort.

och jag vet en sak, jag älskar dig!


Ibland blir det galet

Hallå!

Ja, jag har inte varit så aktiv jag vet. Men jag har ju faktiskt haft finbesök hela veckan så att sitta vid datorn har inte varit något alternativ! Såg däremot att den 5 maj hade jag 42 unika besökare. Rätt häftigt! Fast sen for det ner på 20 igen typ. Men jag har ju inte planerat att bli en betald bloggare så det är ju faktiskt rätt lugnt. Fast på ett sätt, Kenza och dom här hade väl inte heller planerat det..

Nog om det.

Veckan har varit för underbar, har dock varit sjuk vilket har varit riktigt jobbigt, hostan ligger i fortfarande och stör. Men annars vart det brakfest i fredags och bäst av allt var nog fuckleken. Som evve hade tagit med sig hem från USA. Vi har det på film också, ska se om jag kan få in den hit. Vi började väl dricka vid... 13.. och fortsatte till 04.00.  Gött! Det skönaste var nog att man kunde sitta ute på altan, solglasögon, en cider i handen och lyssna på musik. Och solen bara väärmer. RIktigt skönt.

Fick reda på just också att jag fick mvg i tre ämnen till! High five för det! På tisdags ska det tatueras, ska jag påminna er om vilken? På ryggen, mellan skuldrorna. lite högre upp.  Fast där är ju texeten lite ojämn, men sådär ska det se ut iaf.

image65


ingen media!

Yeehes! Är på bra humör nu, det visade sig att jan-ivar var hemma med sjukt barn så vi hade ingen mediakunskap idag. Yes! Skönt. Nu hinner jag ta det lugnt i två timmar innan vi ska åka till Porsön för att kratta. Sen efter träningen ikväll blir det mys. Gash, jag har längtat!

Nu ska jag försöka hitta nå mat och sen kanske ta en powernap och packa lite. Vet inte hur många nätter jag lär sova borta i veckan =)


Laters!


Sjuk igen. SUCK!

  • Hallå!

    Ni tror inte jag vakna imorse med ont i halsen och hur täppt i näsan som helst! Tur att man har nässpray och solsken ute. Om en och en halvtimme ska jag träffa anne i stan och promenera till skolan för att göra klart våran webdesign. Känns som en börda men det kommer väl gå fort hoppas jag. Sen är det mediakunskap och sen är det krattning och sen träning, så ser min dag ut. Har kvar en liten del på min rapport också men den går nog fort skulle jag tro. Har suttit imorse också och knapprat!

    Har försök byta från Parlino nu, men nu säger dom nej. För att jag inte skickat ett mail till dem där mitt personnr står osv. Jävla skit. Byt aldrig till det, noll täckning överallt. Till och med i kungsfågelns matsal..

    Sitter och lyssnar på three doors down, snacka nostalgi! Och Akon- Ghetto.. haha, göteborgsfestivalen för något år sen. De va goa tider de!

    Detta återstår av plugg:
  • Rapport ( en liten del )
  • Fotografens Etik ( Fråga mig inte vad det är, ännu)
  • Pedagogiskt ledarskap, redovisning, hur nu det blir
  • Svenska tal x 2.

Sen är det över! Då sitter jag på ett plan till Tunisien och sen när vi kommer hem slänger vi mössan och går på bal! Härliga tider! Nu ska jag kanske klä på mig lite och så. Vore kanske bra! Laters!


Seriepremiären överstökad och resa betalad!

Hallå gänget!

Nu är seriepremiären överstökad, 4-1 till SSK mot Kalix. Jag fick in ett mål av dessa så det kändes skönt. Vi började matchen med hopp om Solsken och kvitter, men sedan vart det spöregn och oväder men vi fixade det tillslut. Trots motvind i första. Så det var riktigt skönt!

Nu är tunisien resan betalad och bokad iaf. Blir studentpresent från mina föräldrar. Skööönt. Så den 21 maj bär det av, och 28 bär det hemåt, lagomt till studenten, balen och alltihopa, brun och fräsch!  Vill ni se bild på hotellet?

image64


fasen också !

Nu är det mycket som är på gång. Har match idag förresten, seriepremiär mot Kalix. Kul! Och foten är bra! Ännu roligare! Fast halsen kändes imorse.. det ska alltid vara någonting va?

Ser ut o bli Tunisien trots allt, jag behöver nog det, fara iväg, koppla av, innan studenten och innan livet börjar. Men samtidigt så hindrar ju några saker mig, eller hindrar och hindrar. Det är jag som gör att de hindrar mig.

I veckan kommer babe! Det ska bli roligt=) Och mysigt. Sen kommer resten, ska också bli roligt!

Laters!

RSS 2.0