Solen skiner och livet leker!

Fyfan va härligt väder det är! Det kan inte göra en annat än på bra humör!
Ikväll blir det bara o tare lugnt med martina och anne! Grill och mys i solskenet!
Glad valborg!? Säger man så?


image63

Syster yster

Jag måste nästan tillägna ett inlägg till min käre syster sen den fina kommentaren!

Min syster och jag är rätt olika. Min syster bor fortfarande i Luleå, har två barn och är förlovad. Giftermålet sker nog snart hoppas jag! För hennes karl är ett kap för henne! plus att jag vill vara brudtärna för en gång i mitt liv!  Dom letar efter hus, eller en lägehet med fyra rum för barnens skull. Tips så kontakta mig! ;)

Jag har inga tankar på giftermål, eller barn för den delen på 10 år minst.. känns det som just nu. men man vet ju inte, tider förändras. Jag vill ut o se världen! Jobba arslet av mig och sen ut o se världen. Med min andra hälft!

Men trots att vi har våra olikheter så funkar vi bra ihop, jag känner att jag kan lita på henne fullt ut och gå till henne om jag inte törs gå till mor och far, det är en sak som gör att jag tycker om henne så mycket! Och för att inte nämna hennes två smågrabbar, mina syskonsöner, Joel och Adrian. Jolle tycker dock om mormor mycket mer än moster. Men adrian tycker fortfarande om att gosas med mig. Om jag tjatar får jag väl en kram av Joel. Han är lite snål. Mot mig. 

Det känns tryggt att ha en syster som kommer vara vid ens sida hela livet. Kan inte tänka mig de barn som inte har några syskon hur jobbigt det måste vara på ett sätt? Inte riktigt kunna prata med någon annan i familjen än föräldrarna. Fast, det är ju klart att man har kusiner, morbrödrar osv. Men samtidigt. Det är nog annorlunda.

Att vi ryker ihop ibland, det går väl inte att undvika i någon relation? Om det går så jaa då gör ni det bra! 

Sådär systeryster, nu har du fått ett alldeles eget inlägg! Du är bäst du med. Garanterat bästa systern jag någonsin kommer ha!;)

Trött och less

Hej!

Jag är sjukt trött och less efter helgen.  Trodde verkligen fothelvetet skulle gå över men icke, det låg i så jag inte kunde träna. Vet inte heller vad det är för fel?  Trots att jag inte kunde vara med o träna så har jag haft sjukt roligt under träningslägret=) Blev vald till lagkapten också så det ändes också bra. Det ser mycket bra ut för den här säsongen med ny tränare nya spelare och nya mål. Så det ska bli grymt skoj att spela.

Så jag åkte o jobba imorse istället på Arcus. Tjäna lite penkis istället.

Nu ska jag sova. Skola 11.15 imorgon!

Sista dagen

Imorgon är sista dagen på praktiken, buhu, fast det har varit skönt att komma bort från skolan kan jag säga er!

Jag duschade just, och märkte att det blev visst i en halvtimme. Fjärrvärmeverket kanske inte blir sååå glada att man alltid gör det. Jag har upptäckt vilken min drömbil är också.  JAA TACK!

image62

Jävla skit

Det i foten har inte gått bort ännu! Och kom nyss på att jag måste skriva i fucking loggboken. För praktiken! För både igår och idag eftersom jag glömde igår.

Idag blir det nog bara att ta det lugnt. Så fotheeeeelvetet går över tills imorgon på träningslägret...


Latah!

Gokväll!

Har tänkt på en sak nu när jag varit på kläppen hela dagen.

Ingenting har förändrats, visst det är klart att det är många nya lärare, men det är många gamla kvar också. Bland annat min handledare Håkan.

Men barnen kollar fortfarande hur gamla dem är i botten på glasen, de säger fortfarande, "kolla, där är det gamla spökhuset" som vi också alltid var rädd för när vi gick där. Dom spelar fortfarande gogos. Noggerplanerna är kvar. Sy egna pannband är fortfarande populärt och på rasten hoppar man hage. Läskigt att det inte förändras på något sätt. Fast ja, kläderna och frisyrerna kanske är åt de bättre hållet! Man kan som inte riktigt förstå att det var 12 år sen jag satt på sexårs och bara längtade tills man fick börja i 1an. Det har gått så sjukt fort.

Har tagit en massa kort idag också, ska sätta upp några så får ni se på snorungarna=)

Old times!

Tjena!

Om en kvart ska jag ta cykeln och cykla iväg till kläppen skolan, som förr i tiden. Haha. Det är fint väder idag också, börja bli en vana! Skönt.

Jag har sjuuuk träningsvärk i axlarna och i benen sen jobbet igår, bra i guess.

Näe nu hra jag lite bråttom.. hejgej

Dåliga uppdateringar...

Hallu!

Förlåt för de dåliga uppdateringarna.. har haft en grymt mysig helg med min andra hälft och har inte hunnit skriva riktigt.. eller, jag har inte tagit mig tid! Vi hann vara i storklinten och mysa och sen vart det middag hos hans familj och grejjer. Så det var mysigt. Nu är han hemma igen förstås. Är lite irriterad och jag tror nog att det kan bero på det!

Jag kom nyss hem från Arcus, har jobbat. Förberedelser inför mässan och såna grejjer. Sen i veckan har vi ju praktik, och jag praktiserar på min gamla skola! Kläppenskolan, där jag gick 1-6! Praoar med håkan, min gamla idrottslärare. Idag fick jag hålla två idrottspass, ett för femmor och ett för sexor.. Jag tror det gick bra iaf. Imorgon ska vi vara med 6års hela dagen i skolan bara. Ska bli skoj, och grymt skönt att slippa skolan!!

Nästa vecka är det vecka 18, och då är det bara 3 veckor kvar tills det är tänkt att jag och martina ska åka utomlands. Och sen när vi kommer hem, är det bara 1 vecka kvar till studenten, förstå huuur nice det är!

Och sen blir det äventyr...

Nu är det dusch peeps, tl

John Blund

John blund har inte besökt mig en SEKUND idag under dagen, trots min sjukdom. Konstigt tycker jag, men det kanske är tecken på att det går mot bättre tider. Hoppas bara att jag ska kunna sova inatt och hela helgen.

Lördag blir det mys i Storklinten. Baaaaaaaaara vi, det ska bli skönt, basta och grejjer!

Praktik nästa vecka, på min gamla skola, kläppen, där jag gick 1-6. Med min gamla idrottslärare Håkan! Ska bli kul o se om han känner igen mig!

Nu är det snyttajm! Bjussar på en bra låt!


Gomorron gomorron

Nu har jag varit vaken en timme, min näsa är täppt och bihålerna är det gott om tryck i. ÅH. Jag hatar att vara sjuk.

I helgen blir det garanterat BARA mys och inget annat. Längtar! Och nästa vecka är det praktik, sen är det bara en månad kvar tills jag och martina förhoppningsvis drar utomlands, och sen är det en vecka kvar och då har man tagit studenten! Yey! Creeepy....

Det ser ut å bli antingen Tunisien, Kreta, Turkiet eller Bulgarien. Och det är ingen festresa utan bara för att bli brun innan balen och studenten och mysa på och äta gott och bada lite. Riktigt mysigt! Det är iaf planerat att det ska finnas en sista minuten som vi ska kunna ta. Vi kikar redan!

Vore inte helt fel va?

image61

LEEEEEEEEESSSSS

Ååååååååååååååååååh vad less jag är. Jag är på riktigt dåligt humör. Tänkte jag delar med mig av det också. Dels för att jag är sjuk, dels för att jag är så jäkla less på denna praktik som ska fixas, och dels för att jag inte vet vad jag ska laga för mat.

Nu är Diesel i stan hos Julia igen, så jag har damsugit, bytt sängkläder och allt det där så jag får bort hundhåren.

Näe nu måste jag ta tag i matlagningen.. blir visst ingen vattengympa ikväll för min del.

Cya

Faaaan

Åh!  Jag visste det. Jag kände av halsen igår under dagen att det gjorde lite ont, men dum som jag är så for jag och tränade iaf. Kände såklart inte efter under träningen så jag körde på som vanligt.. Nu imorse så sviiider det som fan i halsen och ögonen rinner och svetten rinner också... har inte råd att vara sjuk alltså, varken från skolan eller träning.

Var nyss ute med Diesel i en halvtimme och bara det var jobbgit trots att det är sju plusgrader ute.

Och praktikplats, usch, det måste jag också fixa. Det känns också som en bööörda. Men men.

TL

Powernaps

Om det finns en grej jag riktigt älskar i mitt liv så är det powernapsen jag hinner med. Det finns nog inge skönare än att sova på dagarna efter man kommit hem från skolan eller just innan träningen. Det enda är att det är riktigt tungt att kliva upp, tyngre än vissa mornar. Men det är så värt det. Ibland brukar jag få en känsla i kroppen som bara säger att, det är ingen idé du kliver upp, gå och sov igen.. den är inte heller så jäkla bra men ack så skön. Och ibland, när man sovit en riktigt powernap på 20 minuter, mina brukar oftast vara på en timme, därav tröttheten när man ska kliva upp, så är man ju faktiskt dunderpigg. Det stämmer ju faktiskt med powernaps..


Plus SJU grader!

Vaknade imorse av en ljusstrimma mellan fönstret och rullgardinen, jag såg att det var alldeles blått så jag kände mig nästan tvingad att gå upp! Så gick jag och kolla på termometern och den står på +7! Galet skönt! Hoppas snön smälter bort snabbt nu och kommer INTE tillbaka!

Nu ska jag käka lite frukost sen gå på en härlig promenad med Diesel!


Clockwork orange

Hey hoes and broes!

Kom just in från en långpromenad på ca en timme med Diesel och luluu! Vi gick mot kläppen, sen vände vi, gick ner på isen, till grundet och där fick Diesel springa lös, vet inte hur många åttor han sprang egentligen för att han vart så lycklig.

Nu ska jag ta o tvätta bort smink, borsta tänderna och lägga mig och se clockwork orange, nån film jag fick tips om. Ska ha mycket med psykiska grejer o göra, sånt gillar jag.

Börjar förövrigt 12.15 imorgon, gött med lång sovmorgon! Fast jag tar nog och kliver upp 9 iaf så jag kan ta en långprommis med Diesel då också eftersom han kommer vara själv nån timme under dagen.

Me love you LOOONG time!

Tänd ett ljus

Hallå alla.

Jag har fått flera sms idag, där det står att ikväll ska det tändas ett ljus för engla.. den lilla flickan jag skrev om. Jag kommer göra det iaf. Gör det ni också!


image60

Norrlandsguld och bastu!

Hallå!

Kom just hem fårn skolan, vi hade lektion i kanske 20 minuter.. kändes måttligt onödigt att ta bilen dit. Men jag och anne planerade iaf "låtsas" dagen för de 27 kineserna vi ska ta hand om. Skämt åsido. Men vi ska anordna en dag för kineser i norrland typ. Och hittills har vi kommit på rätt bra grejer så som norrlandsguld (öl) och bastu, isvak och såna grejjer.

Utvecklingsamtalet gick lyyysande. Är supernöjd med mina betyg hittills.  Så ska försöka hålla uppe orket nu sista månaden.

Näe nu ska jag mysa med Diiiesel!


Lilla Engla..

Den 10-åriga flickan är död, jag tycker det är läskigt alltså.. att en man kan ta en 10-årig flickas liv. Hon har inte ens fått komma in i tonåren och uppleva till exempel kärlek. Jag får ont i magen när jag tänker på det.. har hängt med nu via tidningarna och så om Englas letande. Att det var första gången hon skulle cykla själv hem från skolan och så händer det här.

Galet överbeskyddande jag skulle vara om jag bodde i södra sverige till mina kommande ungar.. På nått sätt så känns det verkligen som att gatorna är mycket farligare där än här uppe i Norrland. Trots att Sunderbyn håller på bli världens gangstaställe. Men jag vågar iallafall gå hemifrån och ut med Diesel utan mobiltelefon. Och Diesel är ingen vakthund..

Jag och Malin pratade om det idag när vi stod i kön till säkerhetskontrollen på Arlanda. Tänk om alla människor vore snälla mot varann? Då hade vi inte behövt ha säkerhetskontroller.. poliser.. många jobb skulle försvinna alltså. Fattar inte vad människor tänker med som verkligen mördar folk alltså... och såna som mördar massor med oskyldiga. Som den 10-åriga flickan.Lilla Engla. Idiot han är alltså. Jag blir så arg.

Nåja.. ska lägga mig och se film och sen nyheterna på fyran så får man se vad dom säger.

Hejhej

Deet blev träning trots allt

Hallu!

Det blev träning, fast jag åkte till nautilus och sprang på bandet där i 45 minuter! Joooobbigt var det faktiskt men nu behöver jag inte ha dåligt samvete för att jag inte for på fotbollsträningen!

Imorgon har jag EN lektion, tänkte ta bilen, så Diesel inte är ensam så jäkla länge. Han är för övrigt med mig nu. MYYSIGT att ha honom här nu när jag är själv. Nu ligger han på mitt golv och sover. Vi var nyss ute och busade i snöovädret.. och jag önskade när jag kom hem och mräkte att mina päron hade åkt att det inte skulle snöa på hela veckan så jag skulle slippa skotta. Men ack så gud inte ville unna mig det.

PIzz

ojoj, sthlm

Hej!

Kom hem för några timmar sen från sthlm.. haft galet skoj alltså!

Först "minikryssning" sen utgångi sthlm med sectoralarm gänget, galet sköna människor och galet skoj hade vi! Fyllan var på topp också =)

Har egentligen träning kvart över fem, men vet inte om jag pallar riktigt.. får se.. har ju en stund på mig att bestämma mig.  Ska hämta Diesel också ikväll tänkte jag, myyysigt att ha honom här.

Är ensam hela veckan nu när mor och far stuckit till fjälls. Sen helgen som kommer blir nog grym den också.

Ska försöka få nå bilder så ska jag stoppa upp från min och malins minivacation.

Laters!

vattengympa

Hej guys!

Igår hade jag en bra dag. Först jobb på arcus. Gick fort och var enkelt. så det var lättförtjänta pengar!

Sedan for jag och Emilia, i hopp om att gymma och simma lite efteråt till gammelstads badhus. När vi väl har gymmat, vi körde bröst, axlar och mage i gymmet, så hoppar vi i pölen. När vi väl hoppat i, skojsat av oss lite så frågar en tjej om vi ska vara med, vi hajjade ingenting så var det tydligen vattengympa på schemat i 60 minuter. Så vi körde på. Och det var jobbigt haha. Har världens träningsvärk i axlar och bröst nu eftersom man körde det med hantlar i vattnet också så det vart dubbelt på det. De andra kroppsdelarna stretchade vi ut så gissar att det är därför jag inte har någon träningsvärk.  Vad tror ni om det va? Vi funderar på att gå kontinuerligt på det nu varje vecka eftersom det var jobbigare än man trott. Jag trodde verkligen att det bara var för panschisar! Ni får stå ut med stavningen.
 
image59

Nu är det lite nytta som skall fixas, sen skolan, sen packa, sen sthlm!

Sköööööönt!

Hallu!

Kom just hem, elelr för en halvtimme sen kanske, från jobbet. Jobbat sen 7 imorse. Gaaalet vad tidigt va? Det var tungt att kliva upp kan jag säga er.. klockan ringde 05.45..

For på myrorna och Hm efteråt med Anne, hittade en somrig klänning på HM för 149:-, svart, så går att använda nu också. Med lite blomdetaljer.

Imorgon blir det Sthlm, läääängtar gärnet. Ska bli sjukt skönt med en lite mini-vacation. höhö.

Blir gym ikväll också, bröst, axlar. Eller biceps och triceps. Har inte beeestämt mig! HInner inte spinna halv sex iaf eftersoom nu ropar mamsen att maten är klar och jag behöver energi innan!

Talk Later! PIZ!

Är det bara jag som får fläckar?

Jag kom just hem, har tränat och solat. När jag solar får jag två fläckar på ryggen, jag tror att skuldrorna mina måste täcka dom när jag ligger raklång i solariet. kan det stämma? Hajjar inte heller om det BARA är jag som får det ? Aja, i nog om ilandsproblem.

Idag hittade jag en vårjacka och ett par tygskor. Vårjackan är jääätteröd, men det blir nog fint med färg till somamren. Piffa upp lite. Jag som alltid haft svarta jackor, eller mörkgröna. Tygskorna är vita, såna kan man bara INTE ha till sommaren och våren. Kände panik att jag behövde både vårjacka och ett par tygskor innan helgen eftersom stockholmsvädret ligger på sisådär 12+. Aja, blir mysigt!

Nu blir det tv sen sova för jobb imorgon på arcus! 07-14! Tuungt att kliva upp så tidigt.. men men.  Money is money!

Laters!♣

rubrik rubrik

Gomorron!

Klev upp för en timme kanske, ska ta bussen på fem minuter till stan för att träffa mamsen. Lunch och lite shopping, behövs!

Ikväll är det fotbollsmatch, utomhus, på grusplan. Ska ta mina fulaste långkallingar och ha under för dom kommer ju garanterat gå sönder mot gruset och glidtacklingarna, höhö.

Laters!

Vårkänslor hell no!

Hej våren, trodde vi, vart visst inte så.

Ett snöoväder är påväg hit uppåt från Skellefteå, skit också! Jag orkar inte meeeed snön och slasket något mer. Imorgon ska jag köpa en vårjacka och inhandla ett par nya tygskor. Mina vita är inte vita nå mer. Och hålet i sulan är inte sådär allt för bra för sockorna som ska hålla sig torra. Blir lunch och shopping med mamsen imorgon innan min lektion 12.15. Hoppas snöovädret är över tills dess..det har inte nått sunderbyn ännu men jag åkte från stan för en halvtimme sen och då vet ni, då snöade det ordentligt.

Jag hann gymma idag förresten! Yey, rygg hann jag och Ida köra. Måste komma tillbaka till mina gymrutiner nu, men fotbollen tar mycket tid och kommer ta ännu mer tid i maj då skolan också tar ääännu mera tid. Men aja, jag får ta mig tid. Blir nog inga mer sthlmsresor i maj skulle jag tro. 

Till helgen blir det kryssning och grejjer, minns inte om jag skrivit det i det tidigare inlägget. Men det ska bli sjukt skoj, sen ska vi ut i sthlm och härja på stureplan på lördagkväll. Skojsigt.

MVG på ledarskapsprovet. High five för det säger jag! Jäklarns om brolla inte ger mig ett fint mvg i betyg, då blir jag besviken.

Love is in the air, i can tell!

hiighfive

Hey!

Nu är jag snart klar med min projektrapport, den har varit en börda heeeela våren men nu äntligen =)

Idag har jag bara varit i skolan, sen hem direkt, plugga, ta en powernap för att kunna plugga igen och nu sitter jag här och skriver blogg och sen blir det plugg igen.

Såg ett nytt avsnitt av en serie igår, Lipstick jungle. Det ska visst vara nya "Sex and the city". Fick inte världens bästa intryck men den verkar sevärd iaf... snacka lite jag har att skriva..

Sen, tatueringen, på handleden eller på sidan av ryggen? Tell me?

hihi.. 13 maj. Längtar. Fast ont kommer det säkerligen göra! But it's worth it!


Galet mycket!

Hej hoes!

Nu är det galet mycket i skolan känns det som. En rapport ska in på torsdag, har knappt börjat med den.. men det är nog lugnt.. ska ta hjälp av mamma som har lite bättre formuleringskunskaper än mig. Sen har jag prov på torsdag också i ledarskap men det ska nog gå bra. och just ja, har APU v 17 så jag hoppas på praktikplats på sats i Stockholm, väsby. Så jag kan tajma o fara och hälsa på Tobbe samtidigt. Vore gyrmt skoj. Och bra o knyta lite kontakter i söder också!

Basketen är över nu också, inga mer träningar och så förrän jag börjar i ett nytt lag. Om jag hittar ett. Så det är fotbollen som ligger i fokus nu. Vi tog ju silver i sundis cup, inte dåligt va?

8 veckor kvar till stuuudenten också. inte dåligt det heller. längtar galet mycket.

Blogg.se har ju varit avstängt för nå konstiga grejer, men inte har jag märkt någon skillnad? Har ni?

Fick också reda på att jag måste boka om min tatueringstid eftersom vi ska på utflykt med fritidsklassen just 13 maj. yippiieee. om jag inte kan komma runt det på något sätt..

Näe nu är det plugg igen............................................


RSS 2.0