Hey!

Hej!

Hemma igen efter en heldag i skolan faktiskt, har insett att onsdagarna är den enda riktiga skoldagen jag har. Med fem lektioner, inga hål. Knappt tid för lunch. Idag hade vi möte med sofia på kulturens hus. Börjar ju dra ihop sig för konserten nu.. =)


22 Mars, kulturens hus, be there or else!!! Skaburbian collective m.fl!

Ikväll ska jag nog till gymmet med ida, köra bröst o biceps kanske? kanske göra lite slingor kanske?
Så länge höll det, "Jag ska aldrig färga håret hemma igen", men det är för dyrt, för dyrt att gå till frissan varje gång. Med min ekonomi är det det. Och blonda slingor blir densamma överallt=)

Kanske stockholm imorgon då.. fast vet inte ännu. Har inte bestämt mig. Saknar ju Diesel sjukt mycket.


Shiit va trött

Shiit va trött jag är nu, och har match på 1 ½ timme. Inte bra..
Idag har jag varit i skolan för ytterligare en 40 minuters lektion, sen efteråt drog jag och Ida potät på gymmet och körde axlar och rygg. Axlarna svider sjukt mycket nu.

Jag vaknade just av en powernap på 20 minuter och känner mig inte ett dugg pigg, sov dock med en stor kudde så nu mår inte min nacke bra. Jag är en sån som ska ha sån liten kudde som möjligt, klarar inte av att sova med två kuddar på varann... min nacke är inte byggd för det...

Kanske blir sthlm redan på torsdagkväll!  Med tåg dock, men de e ju nattåget så det blir ju o sova! Fast inget är fastslaget ännu. Får väl veta tidigast imorgon om det blir av. Spontant som vanligt..

näe nu ska jag gå o stoppa i motorvärmaren, rapporterar efter matchen, laters!

Yo!

Idag har det inte hänt allt för mycket, drog till skolan för EN lektion som varade i 30 minuter. kändes lite onödigt...

Sen åkte jag hem, städade, pluggade och sen på kvällen var det basketträning. Och nu sitter jag här o kikar på two and a half men. Det var min dag!

Sitter också och funderar ut hur jag ska göra med stockholm.. blir ju åtminstone en tripp dit kommande veckorna..hm...

Juno!

Såg juno, shit va rolig film, hon är ju klockren, sarkastisk och ja, exakt sån humor som jag har.. haha!

image41


Har också hunnit träna två ggr idag, först 18-19 basket och sen 21-22 lite fotboll... gick tungt men ja, det gick ju såklart. 

En lektion imorgon, fruktansvärt SKÖNT! 12.35-14.00.. "weeeho". Kanske man hinner på gymmet en sväng?



Tjabba

Helgen har varit fylld av aktiviteter och nu en vanlig söndag sitter man här helt sjukt trött... det här med helger alltså, det är många som blir galna om dom inte hittar på något att göra en fredagskväll, men jag säger bara, FY vad skönt att bara vara hemma och ta det lugnt! Man MÅÅÅSTE inte alltid göra något, nästa helg blir nog minst en sån dag. Gillar inte riktigt det där med happenings heeeela tiden.


I fredags körde jag spinningpass med Ida, hennes första riktiga, hon fick hålla för allmänheten också, jag tyckte det gick skitbra och jag tror resten av medlemmarna tyckte det också!=) Sen var det snabba puckar ut till arcus för att träna fotboll, och det var ingen höjdare att spinna före sin fotbollsträning kan jag säga er! Sen hem och duscha och sen iväg till Ida.. vi hade ingen aning om vad vi skulle göra men till slut körde vi ut till Joels stuga och hälsade på och sen in igen och så hamnade vi upp på cleo, vi fick fribiljetter så det var en myycket billig kväll och nykter förstås. Vi gick väl ut från cleo halv två kanske? Så kul hade vi!

image40

Igår så drog jag till gymmet tidigt för att köra lite gunz (biceps o triceps), och idag är träningsvärken inte nådig.
På kvällen vart det hemmafest hoos spiken och det var helt okej.. bortsett från vissa delar.. haha. Dom som vet dom vet..

Vaknade upp elva imorse och bestämde mig för att inte göra mkt alls idag, men det blir väl säkert att träna ikväll..

Näe nu ska jag se film, "Juno" Den ska tydligen vara riktigt bra! Ni får recension senare!

Laters

Match

Hey!

Har varit en skoldag full med skola faktiskt? Lektioner från 8.15-17.00? Hur ofta sker det?
Det var inte så farligt eftersom tre lektioner är praktiska och 2/3 är massage!

Nu har vi gått igenom de flesta kroppsdelarna, allt förutom fötter kvar... min favoritdel.. usch.

Ikväll är det match, five by side, ska bli sjukt skoj, hoppas jag får trycka in några bollar också!
Vi möter LSK, på gränsen till hatlaget i våran serie, riktiga serie, så nog blir det en rolig match allt!

Igår var jag och prövade Idas spinningpass, det var nog det bästa spinningpasset jag någonsin varit på, svetten rann som aldrig förr och man mår så jäkla bra efteråt! och bra musik och en bra instruktör är ju ett plus ;)

image37

hey hoes

Kom just ur duschen, varit o tränat basket. Var rätt skoj ändå men trist att av de åtta vi var o tränade var tre st från vårat lag inkluisive mig. Hoppas att folk blir intresserade nu när vi fått en tränare. Ska försöka ragga nå folk!

Idag annars... skolan en snabb sväng för pedagogiskt ledarskap och mediekunskap, under hela mediekunskaplektionen satt jag väl i princip med hörlurarna i högsta hugg. Så jäkla tråkigt och så jäkla dålig lärare så det finns inte. Samma tonläge hela tiden..

Nu känns det att man kommit tillbaka till de gamla rutinerna, skönt på sitt sätt men. Den här veckan kommer nog gå apfort, imorgon är jag ledig och ska bara på körlektion, sen på kvällen tänkte jag köra spinning och lite gym och sen är det match alla dagar utom fre och söndag. Ska bli sjukt kul!=)

Och kolla här, http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=26827
Gratis bio tackar man väl aldrig nej till? =)

.

Det vart en kort sagt chockad helg. Det var sjukt kul och jag har saknat dig.

image32
image33
image34image35
image36

high five and peace man!

home again

Nu är jag hemma igen, körde rygg och biceps på gymmet med Linnéa, körde hårt med henne.. höhö.. fick skjuts av Martina hem som har fått körkort idag! Men jag är inte långt efter=)
Vi åkte  även genom mcdriven och till sarah och kollade om wille ahde träning o massa annat skoj BARA för att hon ville köra.. haha.

Sen hittade vi en rolig grej i hallen också, en annons till "ArmbrytsTRÄNING" "FÖRSTA GÅNGEN I LULEÅ" hahaha. Sjukt fult. Den sporten är något man borde satsa på, tror ni man kan tjäna pengar på det?

Imorgon, match mot gladan. Nu jävlar ska vi ta dom. Förra gången var vi inte i form. Men NU! Hoppas jag.


Jag och Martina!
image31


och nu ska det brännas..

Jag fixade det, teoriprovet, så jäkla skönt att ha det bortgjort. fick 62/65, var tvungen att skryta lite. Så allt detta plugg var inte förgäves! Ska bli kul o ge pappret där det står till Daniel.

Imorgon är det halkbana och förhoppningsvis kan jag be Daniel, körskoleläraren boka uppkörning åt mig imorgon också! Pirripirr!

Nu gymmet, over and out!

Imorgon ska de klickas!

Imorgon är det teoriprov och jävlar jag ska klara det!
Är så less på att plugga teori nu så ni förstår inte.
Så efter alla prov så blir det o bränna upp dessa
böcker fort som attan. Fast, man kanske får pengar för dem?
Någon som vet? image29

Idag har jag varit och sladdat på COOP arena parkeringen med pappsen, lite övning inför halkbanan på Torsdag. Det var en upplevelse och jag tror det kommer gå bra på torsdag också. :) Hoppas jag.  Nu är det nära till frihet! haha.

Annars så började skolan idag igen, segt som fan att kliva upp eftersom jag vänt dygnet. I Söndags kom jag väl hem 03.00 och somnade vid 04.00 och så sov jag ju såklart till 13.00 igår. Så det var inte lätt att somna igårkväll och kliva upp halv sju imorse. Men det GICK! Kanske har lite självkontroll iaf?

Idag på bkfen så visade några killar i min klass en sjuk sida, fast vet ännu inte ifall dom drev med oss eller inte.
http://www.peteranswers.com
Man frågar alltså en fråga och han svarar, man måste ha tålamod för i början så funkar det inte alls tydligen.
Vi frågade idag på lektionen iaf vilket klassrum vi var i. Och han svarade K6634, så det var läskigt. Sen frågade vi också vilken färg martinas NAVEL-piercing var, och han sa Bluegreen, och det stämde.  Så njae, jag vet inte, vi stod vi datorn hela tiden och det var ingen annan som satt vi en annan dator och skrev svaren så.. men.. äh jag vet inte. Pröva ni.

Nu ska jag plugga lite mer,
wish me luck!                          





simpsonize me!

Hittade nån länk i nån annans tjej blogg där man kunde simpsonisera sig själv, här blev resultatet för mig.:P

image28

live for the day

Igår var det fotbollsträning sen åkte jag direkt till Ida för sushitime, vi köpte sushi och käkade ett gäng, det var trevligt och gott=) sen blev det o fara o hyra film och köpa ingridienser till ananaspaj, mumma! Filmvalet vart the messenger, nån kort skräckfilm, den var underhållande iaf.

Idag har jag hittills bara pluggat teori och så hann jag med en 6 kms prommis med potäten. Skönt och mycket prat som vanligt.  

Nu till veckan är det match igen, gud vad jag längtar, ska bli roligt att komma igång med dem igen. plus att nu har vi fler matcher än innan jul och ett till plus.. vi ska vara med i kommunfemman med fotbollen. Shit va skoj det ska bli.

image27

Old teaam, happy times

Fullt upp

Hey hoes, how ya doing?

Idag har det varit fullspäckat på schemat..

Tidig uppstigning för körlektion, landsväg, weeho. Det var skoj och jag fick helt klart godkänt, sen visade det ju sig att min körskolelärare har gått i samma klass som min syster så det skadar ju inte!

Efteråt så drog jag till gymmet med potäten. Vi körde mage, biceps och triceps, kan ju säga er att det märks att man vilat ett tag under jul o nyår... vi körde lite löpning också med den roliga maskinen. Träna är världens bästa tidsfördriv, imorgon är det basketträning också, weeho jag längtar.

Efter det så promenerar vi till stan, potäten drog hem och jag väntar på syster som ska komma o gå med mig på stan en sväng innan jag skulle till frissan, och vem märker då att man glömt en påse med min fars present i och min plånka på nautilus, joo jag, vem annars! Tur att jag hade en öppettiderlapp i fickan med deras nr... så jag ringde och fick gå tillbaka.. hela långa vägen från stan.:P Tur att den var kvar.

Sen som många kanske redan vet så färgade jag håret i förrgår. Det blev ljusbrunt..men i det ljusa ljuset så skimrade det grönt. Så jag beställde tid hos frissan idag och fixade det.. slingor blev det och en trimmning av topparna och min lugg.. ett silvershampoo och en snygg frilla senare så fick man punga ut 1499:- Det är helt sjukt mycket pengar för frisyren.. just därför jag brukar färga hemma..och låta sarah klippa mig men det gick inge vidare i förrgår så var tvungen..hade tid 15.00 kom därifrån 17.00.. så det var en seg dag hos frisören. Men men, nu är ju risken mindre att man ser ut som ett hollo på körkortsbilden jag tar om en vecka!

it's alright..



Här har ni en grym låt.. .

En fejkstämpel och champagne

haha..rubriken får säga sitt

kvällen igår vart lyckad trots allt tjorv och sådär, fast nyår är ju överskattat som vanligt!

Känns som att jag är brunett nu fast jag egentligen bara är mörkare blond och jag vet inte om jag ska gå o färga tillbaka håret till ljusblont eller inte. Lite häftigt ändå känns det att ha en annan hårfärg trots att det inte är världens största skillnad!

Gott nytt år på er alla och idag börjar första dagen på resten av våra liv. Jag har gjort mål för detta år, och jäklar att dem ska hållas!

Jag hoppas att allt kommer gå som jag tänkt mig fast det blir det ju aldrig och att det inte blir ett lika kaotiskt år som det var förra året...

Aja, lär av livet och era misstag! Later!

image23



RSS 2.0