Trött

Tobbe och WIlle är o jobbar. Jag sitter här med Diesel. Varit en lång dag!

Vi steg upp kring 8 imorse och käkade frukost och drog till Ikea för lite braha saker. Vi var där fem minuter innan det öppnade så vi var i god tid=) Tobbe plockade på sig för många grejer som vanligt och det slutade på mer än vi trodde. haha.

Nu när dom har varit och jobbat har jag fått mycket gjort. Skrivit klart mitt CV, käkat middag, varit ute med Diesel i den sjukt mörka skogen.. det var nojjigt kan jag säga er. Och duschat! Det var nog det bästa med dagen. Trodde inte varmvattnet skulle räcka till både shampoo och balsam men det gjorde det! Så highfive för det!

Näe nu ni. Här delar jag med mig av några gammla bilder som jag hittat nu i min mapp på tobbes dator!
 
  

Nu gittar jag igen

Hallå!

Nu om två timmar sticker jag till stockholm, igen! Ska bli skoj. Oroar mig dock lite för resan nerväg ensam med Diesel. Men ja, det ska nog gå bra ändå. Fick höra att Jw och Elina också ska åka med det tåget så dem kanske kan ta diesel om det blir kris.

Är framme 07.45 imorgon på morgonen... näe nu måste jag ut med diesel på långprommis innan jag ska duscha och göra mig klar inför tågresan.

Peace!

godnatt

Hej och hå!

Kom just in frusen, ska bara brosta tänderna och sedan avrunda. Är skittrött..

Börjar 11.15 imorgon så det är rätt chill ändå.. =) Men Diesel får nog vara ensam hemma ser det ut som nu under lektionerna imorgon. Vi åker ju trots allt hem till husse imorgon!

Ska filma honom imorgon med nå bra så ska jag stoppa in en sista innan hans hemresa!

Matchen gick bra förresten. 10-4 till oss! jag lyckades skjuta in två bollar av dessa 10. Det roliga är att alla 8 i vårat lag lyckades göra mål!

Näe gnight and sleep tight!

Lite vart det trots allt

Hej!

Det var lite träningsvärk trots promenaden och stretchingen! Men aja, det kanske är sånt som inte går att undvika helt, förutom nu om man tränar försiktigt och inte tar ut sig.

Ikväll är det match, sista fotbollsmatchen, five by side. Ska bli skoj.

Är dock sjukt stressad, håller på med en present nu, ska packa, spela fotboll, ta hand om diesel, hämta toabajs post och dataskärm, vara i skolan fyra timmar imorgon och massa annat! Tills imorgon 16.54 då tåget avgår!

Näe. Nu ska jag vänta åp att diesel kommer hem och malin kommer förbi en sväng och säger hej sen är det fotboll!

Laters!

neeeej tack till träningsvärk

Hej!

Blev ben iaf, ber till gud att jag inte får träningsvärk imorgon till fotbollsmatchen, kan säga er att det inte är nån höjdare! Vi körde mage också. Beach 2008.. here i come. haha. "RIIGHT"

Stoppade in en klocka under min profilbild alldeles själv, schnyggt va?

nu blir det prommis med diesel och tömning av benmusklerna så jag inte får träningsvärk.

toodiloo

lite nya småa ändringar

Ikväll blir det nog en sväng till gymmet! Hinner nämnligen inte imorgon då jag måste packa och lira fotboll.. =) Har inte bestämt mig hur länge jag blir i stockholm, vi har ju tydligen lov nästa vecka vilket jag inte alls hade koll på!

Tror det blir ben med Ida. fast, ja, ben, innan fotbollsmatchen imorgon, vet inte.. får se.

Och shit, jag måste hinna in till stan också innan smedjan stänger vid 19 kom jag på, annars blir det stressigt ons, tors.. aja det löser sig annars!

Har några nya regler för mig själv nu, eller, ja, toabajs börjar med dom på onsdag också.

  • Vi får inte snooza
  • Inge läsk, lightprodukter eller bubbelvatten
  • 2 liter vatten om dagen ska vi dricka
Det är en bra början iaf på det lite bättre "hälsolivet"!

Diesel i mörkret

   

   MOV04040
   

   

   Diesel busar gärnet!   


Morning!

Gomorron gomorron!

Har just vaknat, kan väl inte säga att jag sovit gott direkt..

Ibland tror man att man gör rätt.. eller dom flesta säger att man gör det också men egentligen så känns det inte alls bra och man undrar om man verkligen ska göra det. Jag är i en sån situation nu där jag inte alls vet vart jag står..
Det löser sig.

____________________________________________

Update

Kom just in efter en långprommis med Diesel. Var ut på isen och gick runt grundet och så. Nu är han huur trött som helst och laddar upp för nästa långprommis under dagen.

Valde o strunta i lektionen idag. Vi skulle ändå bara sitta och knappra in namn i formulär inför handikappdm i arcus. Tänkte på Diesel också, han kommer få vara ensam mycket imorgon och på torsdag så jag är hemma med honom idag.

Jag tror jag ockås ska ta och ladda för nästa långprommis.. är skittrött.

Måste skriva klart ett CV också.. suck. Nu är det mycket alltså.

♥ Tja!

Nu är det natten

HEEEJ

allt är bra, allt är kanon, det kommer ordna sig!

Nu är det dusch och sen natt! 

SOV GOTT!

En liten uppdatering

Helgen har spenderats hos Ida. Film och mat för det mesta. Vi skulle lira alias också men vi tog aldrig tag i det.

Som det ser ut nu så blir det Stockholm på torsdag. Igen. Har ju sportlov nästa vecka också så jag får se hur länge jag stannar där nere, har inte orkat boka någon hemresa, det löser jag där!

Vi vann matchen, med typ 96-30 eller något liknande. Var en rätt tråkig match eftersom vi var så överlägsna. Vart som ingen match. Nu låter jag skrytig men det är inte meningen, det ska ju vara motstånd iaf.

Och ni, min urinvägsinfektion är BORTA!  high five

Näe sängen ser mycket inbjudande ut, har sovit jääättedåligt inatt så jag är värd en powernap! Laters!

Morrn!

Godmorgon gänget!

Vaknade just av att en hund smög upp i sängen efter han hade varit ut med mamma imorse. Tur att det inte regnar ute kan jag säga er. haha.

Nu kan jag inte somna om och tänkte att det är lika o gå upp och äta en ordentlig frukost, ordentlig lunch och en lätt middag innan matchen under denna dag. Vi är ju trots allt bara 6 pers och man ska orka spela en hel match!

Frukost nu! Laters!

aaah

aaaah! Kom just in efter en riktig långprommis med Diesel, vi plockade upp malin påvägen också så gick vi i sisådär 1 ½ timme! Nu är kinderna röda som aldrig förr! Tror det blir en varm varm dusch och sen ska jag nog bara ta o dricka vatten och ladda för matchen imorgon! Smörja in lite b.u.s så man inte är helt blek också!

Ska försöka ladda upp en bild på diesel när han busar efter duschen så ska ni få se!

hej gej

Hej!

Kom just hem från träningen, for o tränade iaf, var skönt med lite spring.. fast har fortf kvar spring i benen men blir nog en långprommis med Diesel senare med långkallingar och mössa.. !

Annars blir det inte mycket annat ikväll mer än plugg och mys med mor!

Kolla den här bilden. Inte fan ser det ut som mariah carey!?!

image47


Ny bloggdesign!

Hej!

Äntlingen har jag fått en annan bloggdesign, med hjälp av... http://shoulderson.blogg.se/

Blev exakt som jag hade tänkt mig =) Tack så jääättemycket!

Kom nyss hem från skolan. nån månad kvar sen är det över! Hade en lektion, webbdesign, satt dock mest och läste om högskoleprovet. Sista anmälningsdagen idag.. kan inte bestämma mig heller om jag ska göra det. Nån som gjort det och har nå tips?

Helgen som kommer, tror det blir en massa filmtittande med Ida och chris och hans gäng lördag-söndag oavbrutet. Som det alltid blir varannan helg. Börjar bli en tradition nu! och just ja! Match imorgon. Mot tärendö.

Ikväll vet jag dokc inte vad som händer, träning men får se om jag kan skaffa hundvakt! Annars ska jag nog faktiskt bara plugga inför det sjukt stora ledarskapsprovet!

Här kommer en bild från Stockholm, jag med mina onda röda ögon.. grr....var en hemma fest, klockren! Fast.. ja man kan inte säga att vi var i Stockholm, snarare i en liten liten liten liiiiten by utanför. Smara.  Utanför knutby. Vi hann till och med äta på byakrogen i knutby, mycket gott måste jag säga, Pasta milano.. mmm!

image46

waaay to much for B or not!

Hallå!

Nu är det mycket intensiva händelser alltså. Har jäätteemycket i skolan, plötslig hundägare, mycket träningar och lite annat tjofs. Men jag trivs ändå i detta! Fast det krävs planering=)

Kom just ur duschen, tog en låång dusch, diesel fick vänta så länge att han blev superglad när jag kom ut ur duschen igen. haha.

Idag har man också hittat en balklänning, det roliga är att för ett år sen så sa jag, "Jag ska INTE gå på balen alltså, alldeles för dyrt och överskattat". Men sen vart det så iallafall och jag har insett att det kan ju bli kul iaf. Trion ska ha jäkligt skoj. Plus anne också!

Annars idag.. svenska, boden balklänningprövning, hemma, sova lite med diesel, laga lite middag, sen träning, sen ut o promma med diesel, och nu här.

Alla hjärtans dag idag, tur att jag fick spendera den med Världens Bästa HUND!  Dessutom, förra årets alla hjärtans dag kommer nog räcka hela mitt liv, behöver aldrig fira det igen. =)

Näe. Nu är det annat! Laters! ♣

Weeho

jag har lyckats igen! Har fått urinvägsinfektion, ja jag delar med mig av det för inte fan är det så skämmigt! Eller, igen och igen, jag hade det för två år sen sist så. Men får hoppas bara att det inte är en sån som kommer och går hela tiden. Går på pencellin nu iallafall så det blir lugnt 7 dagar framöver!

Idag var det möte med sofia på kulturens hus igen. Gick bra, sen var det bara fara iväg till piteå på utbidlningsmässa. Själv klagade jag bara påhur kissis jag var men det fick dom tåla eftersom jag försökte få dom att släppa av mig hemma EFTER mötet och innan vi åkte ut på e4an med riktning piteå. Så.

Diesel har jag lämnat ensam hemma idag i 1 ½ timme. det gick JÄTTE bra, medans jag var på vårdcentralen och gjorde pissprov och hämtade ut medicin.

Toabajs måste skicka bilderna från stockholm och så ska ni få se lite=)

Peace

Stockholm

Nu är man hemma igen, tillbaka till gamla rutiner fast med ett solsken i mörkret, Diesel! Tog hem honom och tänker väl ha honom i tre veckor ca.. ? Ska bli en utmaning men får planera mina dagar ordentligt osv!

Helgen var kort och gott underbar. Förutom att den hade kunnat vara lite längre.. nån dag till. Men jag ska ju ner dit snart igen så det blir säkert trevligt det med!

Nu ska jag iväg och träna men kanske ids skriva en sammanfattning sen på helgen.

Stoppar in några bilder också snart.
Laters

Härligt värre

Hej!

skippade gymmet och tog en 45 min promenad istället runt sjukhuset, det var underbart väder imorse så det var härligt!

hihi. pirrigt.

Blir nog inga mer uppdateringar förrän efter helgen, om jag inte nu går in på toabjas dator.

Vi anländer i stockholm 11 nån gång imorgon och då blir det lite stan med malin och kika runt. Monki är väl no 1 affären att gå på.


laters!

fyllehicka och nätter på rälsen

Hej!

Matchen gick bra igår, spelade lika mot gammelstad som ligger trea i division 2, (Som vi var för dåliga för att vara med i enligt fikusförbundet). Inte ofta det blir lika i en basketmatch men vi hade inte tid för förlängning oså.

Ikväll åker vi iväg till sthlm, jag, malin, joel och pedram, chris o envall ska också åka på samma tåg så det blir skojsigt. Lär väl bli endel fyllehicka och kanske lite skaka rumpa? Förhoppningsvis?

Jag har tänkt på en sak, och nuförtiden vet jag inte riktigt vad jag vill... ska bara bli spännande och se hur allting kommer gå.

Låg och smsade igår med tankarna i huvudet att jag hade gratis sms, men halebop hade inte meddelat att den perioden var slut, så efter jag hade messat kanske 20 mess fram o tillbaka med denne person så hade jag 2 kronor kvar.. thank god att man fortfarande kan fylla på med 200 för gratis sms så jag ska nog blinka med änglaögonen åt pappa o be han köpa lite refill åt mig. Fick ett sms 8 imorse att den perioden var slut...

Näe. nu är det packning som gäller, och kanske en promenad om det hinns med? eller jag kanske hinner till gymmet till och med.. äh vi får se vad dagen bjuder på.

lite trögt

hey, lite trögt har det gått på senaste, inte orkat uppdaterat direkt..

Idag är det match, träningsmatch mot Gammelstad. Ska bli kul med match innan jag åker iväg till Sthlm imorgon. Tåget lämnar luleå 21.12 så det ska bli skoj med lite railtrip!

Vad som händer i stockholm får vi se! Finns ju många alternativ! =)

näe nu ska jag börja gitta. På måndag är jag 100% hundägare också. Längtar. hihi.


Hej!

Hej!

Vaknade upp imorse och vilken härlig dag det är. Vaknade verkligen på rätt sida! Måste varit för att jag haft en sjukt rolig helg och för att det är klarblått på himlen nu! Längesen jag mådde såhär bra!

Jag klarar mig!

Idag ska jag till skolan en snabbis, en lektion, sen efter det blir det hem, plugga, städa lite, sen gymmet och sen basketträning. Blev inge träning igår.. hade annat för mig.. annat roligt.=)  Men jag och Ida ska köra gunz idag så det blir skitskoj. och måste erkänna också. käkade lite karra i helgen.. men det var grupptrycket. haha. och det lär ju bli en tradition nu känns det som. Det nya gänget. =)

Hihi. Ska blir roligt och se hur det urartar sig. Can't wait!

Som ni märker så är jag superglad. Har också sovit konstant hela natten, har inte vaknat till en enda gång! Måste ju betyda nått också? weeho

Näe nu skola. Laters!

Hallå

Kom precis ur duschen, stoppade quinoan o koka och snart är det mat, sen bär det av till Ida för filmkväll med gänget. Tror temat för kvällen är skräckisar. Hon måste dock hinna klippa min lugg innan också, den är för lång. och med mina långa ögonfransar så går det inte alls ihop....

Det är rätt roligt faktiskt.. att en av grejerna nytt folk mräker när dom träffar mig är mina sjukt långa ögonfransar.. på ett sätt är dom väl rätt bra men ibland är dom.. gah.. inte snälla...

har inte hunnit träna nått idag, eller jag har inte tagit rumpan ut och gjort det.. så jag är helt trött idag. men imorgon tror jag nog att jag ska hinna med gymmet och en basketträning och en fotbollsträning. Skönt!


Gnight!

Hey hörrni!

Kvällen har bestått av basketträning och fysträning mde fotbollen, hade tärningsvärk sen bröstet igår på gymmet så armhävningarna var inte snälla men jag klarade dem iaf!

Ska också ta o boka tåg till stockholm men sidan vill inte funka...

Helgen blir händelserik, skoterutflykt är ett som är säkert iaf! Ska bli skoj =)

Nu blir det sängen och tv. Nattinatt!

RSS 2.0