trist..

ser det inte framför mig, det finns inte alls i mitt huvud alltså.. hur ska det här gå?

Gräv ner mig tack

aaaaaaaaaaah fys!!!

Yeehes, nu är det verkligen påväg åt rätt håll med träningen. Idag blev det fys en halvtimme efter själva basketträningen som också innehöll mycket spring. Timmy körde någon slags kombinerad kondition/basket/fys grej som gick skitbra. Tuuuuuuungt men det är nu det ger!!! Ska fan ha tillbaka min dunderkondis. (och lite mer smidighet kanske)..

Dock så behöver jag ett par nya basketskor.. men vill verkligen inte slänga mina.. det är dom bästa och komemr alltid vara..har dock börjat få skavsår för att dom är så nötta.......!  och dom finns inte o köpa nu heller, trodde dom skulle finnas i usa men hittar dom ingenstans.. får höra med steeveo från norrtan. Han kanske vet.

Nu dusch. Hej hå!

Dilemma...

Nu är det ju inte så stort dilemma egentligen.. men jag måste ha en dator och det är snabbt. Min håller på krakulera helt! Har kikat på några, tänkte inhandla en bärbar denna gång faktiskt..och funderar på denna?

http://www.elgiganten.se/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-elgigantenSE-Site/sv_SE/-/SEK/El_DisplayProductInformation-Start;pgid=p2Gz6oZKCO5SR0EjA9JBwx1h0000zrGKkKH0?ProductID=DB7D4QFH_ssAAAEcxCwkibxs&CatalogCategoryID=nG3D4QFHifYAAAEODXRZtSxN

Vet inte riktigt själv, kan ju ingenting om datorer... så får söka hjälp av dem som kan!

Idag iaf har jag och ida varit på en roadtrip till Umeå stad! Eller vi åkte med pappa sex imorse och körde hem själva vid halv ett. Vi hann kika på stan, ida hann slösa massa pengar och jag slösade 39.50 på ett par underkläder.. så ja det blev inte så mycket o hurra för!

Nu ska jag göra annat, träning ikväll 20.30! Wie.! Bort med fläsket!

livsnjutare... nu får det räcka!

Hejjee!

Nu har jag tagit det lugnt en och en halv vecka snart. Sökt ett jobb, lindex. Men nu är det slut på slöandet... tänkte åka förbi statoil, ica supermarket kanske? åhlens och arbetsförmedlingen!

Ida potät får följa med mig! Och sen så ska vi o sola också, blekfisar som vi är.. och pakt har vi gjort också. Springa varje tisdag utöver basketträningarna och matcherna, inge godis förrän efter året slut, förutom undantaget på julafton, ENDAST julafton, inte juldagen.  Nu är det slut på o vara dom gamla kärringarna på träningarna som inte orkar nått!


Bruna tider............ MISSSSSSS!!




luleå is back!

Heej!

Kollade för en stund sen på hockeykväll med far! Luleå is back! Inge jävla kval denna säsong! Det har ju hittills varit två matcher sen jag kom hem, ena kvällen match, ena kvällen träning, nästa match, lagfest.. kommer aldrig få gå på hockey!!! Men aja, tålamod nu!

Köpte hursomhelst skor idag.. inte vinterskor vilket jag planerade, nå enkla svarta stövlar.. utan det blev istället ett par skiiitsnygga skor med en dec klack.. inte likt mig men vi får la se hur det går! haha. Dom var så fina att jag blev kär och kunde inte slita mig från att betala och ta med dom hem. 750:- pix dock.. vilket är liiite smaskigt! men men...

Nu är det nått serieavsnitt sen sängen, upp tidigt imorgon!! Tjao!

elloooo!

Ellloooo, i äm lindseeeey loooohaaan! hihi..

Gomorron allesammans!

Min systerson joel kom just, eller ja det var en timma sen. Han blev avsläppt och väckte mig.. och shit vad trött jag är fortfarande också.. vi ska på bio vid halv ett så han var tvungen o komma nu eftersom päronen jobbar!  Men men. Just nu sitter han o spelar dataspel så det blir nog inte så farligt!

Igår hade vi match, no comments från mig då...

Ikväll blir det träning. Och hårt ska det bli, måste få upp min kääässa kondis! Men om några träningar så..

På löööööööördag så blir det lagfest!!!! Fyfan va roligt!! Hoppas bara kansliet är ledigt... annars vore det förargligt.

nu blir det lek, tjao

Doneeee!!

Högskoleprovet gick bra, över mina förväntningar!! Och snabbt gick det, och lite kul var det när man inte suttit i skolbänken på någon månad! aja =)

Nu kommer potät snart hit, och theeeeeeerese  också. Vi ska in mot stan o käka lite, sen kanske det blir en sväng om i bodn! men jag tycker inte om boden och ja, har svårt att tro att det ska vara skoj att gå ut där..  men nyktert blir det eftersom det är match imorgon! Wie!

Nu måste jag fixa mig, lite bråttom vart det

Högskoleprovet...

Imorron är det dags för högskoleprov 08.30, vet ingen annan som ska göra det då. men äh. man träffar väl nån man känner igen.. är faktiskt inte nervis, tar det som det kommer helt enkelt. Skönt när det BARA är kryssfrågor, inge skrivande!

Igår hade vi ju match, gick inge vidare, kondisen föll efter tredje perioden, men det var skitskoj att spela!! Som vanligt!

Hur som haver... for till stan idag för första gången sen jag kom hem. Det var som vanligt att var ja. iaf sjunde människa man såg kände man igen.. nästan, kanske överdriver lite men. Skönt o vara tillbaka, gick på stan med anne och letade lite skor, hittade så dom ska inhandlas imorgon tänkte jag!

Ikväll ska jag nog bara hänga med Linnea vilket var aplänge sen, hon har dreads nowadays och just nu håller hon på färga dom röda så det blir nog häftigt!

Höörs!

Första dagen i Norrland (på länge)

Hej!

Efter packningen igår så for jag som sagt till mina systersöner..adrian kände igen mig och gud så glad jag vart, vi hämtade dom på dagis jag och mamma så dom vart överraskade. Fick direkt en puss av Adrian som ropade bea! Och joel frågade "Mooster, när ska vio på bioo!!!".

Jag tränade även upp min koordination, satt i soffan, högerhanden sköt en lastbil fram och tillbaka med Adrian, med vänsterhanden höll jag ett svärd som jag fightades med joel. Så de ni. Man måste ju ta igen fyra månaders lekande!
Sen blev det tacos där med familjen kvarnlöf och lite av larsson och sen for vi hemåt. Dunkade på som aldrig förr i bilen eftersom jag är inte van vid att ha stereo i min toyya!

När jag väl kom hem så var det bara mys och sen basketträning halv nio, så grymt skoj att vara tillbaka, alla välkomnade mig och grejer. Ida ek har även fått körkort vilket är en hit! =) Fick springa av mig, kondisen var inte på topp men den kommer sakta men säkert. Matchen ikväll blir säkerligen en träning i sig. och match, grymt skoj det också.

Nu ska jag hoppa in i duschen, Anne kommer snart och hänger med mig i sunderbyn, jag är hundvakt åt en sju månaders valp, han har just tagit bort sin pung och har tratt runt skallen så han går in i ALLTING och föser ner grejer. Blir galen. Nu var vi nyss ute en halvtimme så nu får han vara nöjd och ligga och sova en stund.

Later krokodil!

Back to the ooold country

Heej gänget, eller ni få som läser min efterlängtade blogg. (Malin).. haha

Ska jag uppdatera för er lite?

Bor i Luleå igen, jobbsökande aka "Livsnjutare", boor hemma i huuset. Ja. Det var litegrann utav vad som hänt.

Senaste fyra månaderna har jag alltså bott i norrtälje, en liten stad norr om sthlm. Funkar bra, jobbat för det mesta, hittat maaaassor med nya vänner som har en stående inbjudan för lite skoterkörning och hundslädesåkning här i norr.

Men mer än så orkar jag verkligen inte skriva nu. Långa inlägget får bli när tiden räcker till.. höhö.

Kom hem inatt, pappa kom till arlanda igår vid tolv snåret, jag plockade bara upp honom och vips så käkade vi ett mellanmål i gävle och middag i örnsköldsvik. Var hemma vid halv ett inatt och sov riktigt gott i min egna säng. Lite tomt dock bara när man delat säng med en människa heela fyra månader. Men jag ska nog försöka överleva.

Idag har jag hunnit packa upp allting, duschat, betalat lite räkningar och snart ska jag iväg och krama sönder mina systersöner!! och sen sist men inte minst, basketträning ikväll! Galet va? Och match imorgon, pang pang boom oså var jag tillbaka till norrlandsrutinerna.

Nu blir det lite fix innan jag drar mig in mot bergnäset!

I'm back in business!

RSS 2.0